september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

2024 Beijing Family Education Theme Cultivation Practice Start

2 min read
Qianlong News I samband med den 29: e världsvärldens läsningsdag, "Communicate and Make Your Home Warmer" 2024 Peking Family Education Theme Cul
Qianlong News I samband med den 29: e världsvärldens läsningsdag, ”Communicate and Make Your Home Warmer” 2024 Peking Family Education Theme Cultivation Practice lanserades officiellt i Peking Urban Library.CCTV Children’s Program -värd Hong Guoguo och Green Bubbles anställdes som en allmän välfärdsabassadör för att odla temat för Peking Family Education -tema 2024.
Professor Bian Yufang, chef för Institute of Psychological Health and Education and Director of Children’s Family Education Center vid Peking Normal University, genomför en djup tolkning av temat ”kommunikation, varmare hem” och förklarar kommunikationsförmågor från aspekterna av kognition, känslor, motivation och beteende. .
Kombinerat med ”4.23” World Book Day samlades hundratals böcker till stora förlag, och bjöd in experter inom olika områden som barns psykologi, utbildning och publicering för att välja 20 böcker kring temat ”kommunikation”. , Publicera ”kommunikation” tematboklistan på plats och ge barnens representanter tematbok.
Ge Bing, en barn litterär författare och medlem av Chinese Writers Association, delade huvudsyftet och fokuserade på att ”kommunicera kärlekens hamn för att samla kärlek”, i kombination med personlig erfarenhet och skapande, och berättade hjälp av familjelivserfarenhet för att skriva.
Sedan 2020 har den kommunala kvinnliga federationen, den kommunala utbildningskommissionen och den kommunala tull- och industrikommissionen fortsatt att genomföra utövandet av temat för årets familjeutbildning. Tema praktiska aktiviteter och utforska skapandet av en ny modell för familjeutbildning.I år kommer det att ta ”kommunikation och värma hemmet” som temat för årets lärare. Familjens sociala utbildning, förespråkar familjemedlemmar till kommunikation mellan dem, odlar barn och barn i utskrivning, lär sig att lyssna och gemensamt skapa en varm och harmonisk familjeatmosfär.
Sedan april kommer arrangören att hålla ett ”Xinrui Project” -familjerforum för familjen i Peking Urban Library varje månad för att bjuda in experter inom relevanta områden för att utföra 8 på varandra följande spel runt familjens utbildningsämnen som barns psykologi, barns tillväxt, förälder -barnkommunikation och andra ämnen för familjeutbildning.
Källa: Qianlong.com
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.