september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Ökningen av en sund konsumtion, hur tar märken Dongfeng?

5 min read
Liu Mengmeng"Under första hälften av ditt liv för att ändra pengar och ändra pengarna i andra hälften av
Liu Mengmeng
”Under första hälften av ditt liv för att ändra pengar och ändra pengarna i andra hälften av ditt liv” är ”Post -70s” -varningen för ”Post -80 -talet”. ”.Till skillnad från den tidigare generationen ungdomar, är dagens ”krispiga” ungdomar stor betydelse för hälsoproblem och har ”räddat sig själva”.Dessutom har mitt lands befolkningsåldring ökat år för år, och förekomsten av immunsjukdomar har fortsatt att öka.
Data visar att skalan på Kinas stora hälsovårdsmarknad kommer att nå 24 biljoner yuan år 2029, och den genomsnittliga årliga sammansatta årliga tillväxttakten för Kinas stora hälsoindustri kommer att överstiga 10%från 2024 ~ 2029.
Den stora hälsoindustrin blomstrar, och vissa relaterade varumärken står också inför nya utmaningar.Varför är en sund konsumtion varm?Hur konsumerar man kontinuerligt populariteten för hälsokonsumtion?Under värmen måste vi också tänka kallt.
Efterfrågan på ändring av varumärkesutdelningar
Enligt de uppgifter som släppts av den sjunde folkräkningen i National Bureau of Statistics nådde andelen befolkning på 60 och högre i mitt land 18,7%, varav andelen befolkning 65 och över nådde 13,5%.Även om befolkningens åldrande kommer att påverka utbudet av arbetskraft, kan det också främja utvecklingen av ”silverekonomin” och främja välståndet i den stora hälsoindustrin.
Bao Wen, grundaren av teknikbaserade företag, sa att sedan byggandet av Health China har mitt land ägnat mer uppmärksamhet åt hälsokonsumtionsbehovet hos silver -hår. Ett problem som den stora hälsoindustrin måste vara uppmärksam på.Dessutom, efter epidemin, granskade det kinesiska folket begreppet hälsa, och intaget av näringsämnen som vitaminer blev väsentligt i det dagliga livet.
De glamorösa varelserna är separerade från den silverhåriga befolkningen och de första gamla människorna och lanserade den speciella dieten och SGF -benkällans regenereringsfaktorprodukter från Ig Golden Globulum -proteinfaktorn.
Årets ”regeringsarbetsrapport” av de nationella två föreningarna uppgav också tydligt att det har odlat nya typer av konsumtion, kraftfullt utveckla digital konsumtion, grön konsumtion, en sund konsumtion, stabilisera och utöka traditionell konsumtion, stimulera potentiell konsumtion och sträva efter att utöka inhemsk inrikesbevis efterfrågan.
Ankomsten av nya marknadsmöjligheter indikerar att många märken kommer att påskynda lanseringen av den stora hälsokretsen.
”Frisk vind” blåser in i den nya tedrycken, och det har blivit ett nytt mode med medicin.Tongrentang öppnade den första teaffären som heter ”Tea Making Division” i Shenzhen med begreppet ”Oriental Herbal Philosophy, Natural Raising Tea”.Den kinesiska medicinska butiksstilens kafé ”Yongle Hall” sätter kaffet i den kinesiska Medicine Cup, och Guiling Paste Latte och Luo Han Guo blir en ”skylt”.Det gamla -utformade varumärket Dong’er Ejiao och det nya Tea -märket Naixue bryter väggen och lanserar Ejiao Milk Tea.Efter trenden med hälsa har många märken utvecklat innovativa produkter för att fylla marknadens efterfrågan.
Tekniskt ökat varumärkeslån för att uppgradera
I den digitala eran är vetenskaplig och teknisk innovation hörnstenen, vilket ger den högkvalitativa utvecklingen av ekonomin och samhället, och den stora hälsoindustrin har också snabbt förändrats under påverkan av den nya vetenskapliga och teknologiska revolutionen och iterates uppgraderas av den Produktformulär.
Enterprise är huvuddelen av vetenskaplig och teknisk innovation och huvuddelen av varumärke bara genom att förbättra företagets vetenskapliga och tekniska innovation, förbättra produkternas kvalitet och prestanda och ge varumärken mer innovativ konnotation, kan vi verkligen etablera en Varumärkesbild med utmärkt kvalitet och förbättrar varumärkets internationella inflytande kognition av samhället.
Förlita sig på sin egen tekniska styrka fokuserar glamorösa varelser på produktion och forskning och utveckling av civila biologiska aktiverade peptider och tillämpar dessa ämnen på deras farmaceutiska terminaler, funktionella livsmedel och andra produkter.Genom att ta den uppgraderade versionen av SGF -benkällans regenereringsfaktor 2.0 Som ett exempel introduceras den nya vetenskapliga och tekniska prestationen -CAHMB starka muskelfaktorer. Produkter med hög kvalitet med material av hög kvalitet.
Bao Wen tror att det kan bygga ett utmärkt inhemskt varumärke och göra världskognitionen genom att förlita sig på produkter som produceras av innovation och teknik.
I eran av hälsa och utdelning måste varumärket sticker ut på den stora hälsovården och fortsätta att konsumera populariteten för hälsokonsumtion.
Varumärket föryngras av momentum
Den stora hälsoindustrin under politiskt stöd och teknisk empowerment har stått vid en ny historisk utgångspunkt Den andra handen har det stora hälsomärket fortfarande en lång väg att gå.Till exempel saknar vissa tillverkare bara varumärkesmedvetenhet enligt marknadens efterfrågan och bryr sig bara om den brutala tillväxten av intressena framför ögonen, vilket gör att marknaden blir mättad på kort tid.
Den kinesiska livsmedelsindustrins analytiker Zhu Danpeng anser att huvudmärken bör göra bättre i denna våg av hälsa, eftersom de har fördelar när det gäller kvalitet, ingredienser, industrikedjor, varumärkesuppdrag och professionell konfiguration.
Forskare med biologisk kombination av glans med inhemsk och utländsk medicin och livsmedelsvetenskap lägger vikt vid talangträning och teknisk forskning och utveckling, innovativa investeringar, undertecknande av den olympiska mästaren, så att varumärket kan upprätthålla sina egna egenskaper och skillnader.Bao Wen sa att han i framtiden kommer att fortsätta att odla området för hälsoindustrin, hålla jämna steg med den strategiska takten i ”friska Kina”, aktivt distribuera den stora hälsoindustrin, bygga företagsmärken och bidra med din egen kraft i vågen av högkvalitetsutveckling.
För att göra trenden måste det stora varumärket för hälsoindustrin aktivt skapa kontakt med konsumenterna och generera känslomässig resonans och identifiering med konsumenterna för att ockupera en unik position hos konsumenterna.Genom att positionera varumärkeshistorier, tillhandahålla hälsovårdstjänster och socialt ansvar kan företag få varumärket och konsumenterna att tillgodose konsumenternas känslomässiga behov för att uppnå marknadsigenkänning och kasta utsökta varumärken.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.