september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Taikang Huiying Life (Smart Selection Edition) är listad, vilket ger dubbel garanti för rikedom och hälsa i livslängden era

6 min read
Zhuzhou News Network, 24 april (korrespondent Han Yi) Taikang Life Life lanserade nyligen "Taikang Huiying Life (Smart Selection) Årsförsä

Zhuzhou News Network, 24 april (korrespondent Han Yi) Taikang Life Life lanserade nyligen ”Taikang Huiying Life (Smart Selection) Årsförsäkring (utdelning)” (nedan kallad Huiwin Life (Smart Selection)), åtföljde kunder att korsa igenom i The i The In the In the the the the Cykel, den dubbla definitionen av försäkringsskydd och förmögenhetsförvaltning tillhandahålls.

Den klassiska kombinationen av ”utdelning Annuity+Universal Insurance Account” som också kan garanteras vid 75 års ålder 75

Huiying Life (Smart Edition) är en utdelning Annuity Insurance.Produkten fortsätter klassikerna och ger kunderna två kassaflöde.Överlevnadsguldet betalas varje år från sjätte till 64: e;Specifikt har produkterna fyra huvudfunktioner.

Sista långsiktiga kragen.Huiying’s Life (Smart Selection Edition) har en bredare ålder, och per capita-åldern 0-75 år kan vara försäkrade. marknadsföra.Under det 64: e året efter försäkringen är den försäkrade 64 år gammal, betalar för överlevnad varje år och börjar med pensioner vid 65 år, fram till 105 års ålder.För att säkerställa det stabila kassaflödet av ”livslångt”, ju längre livet, desto mer får du.

Obs: ”Lifetime” hänvisar till försäkringsperioden fram till 105 års ålder;

Terminal hög hals.Tidsbetalningen, från sjätte året, betalar det grundläggande försäkringsbeloppet varje år och skriver till försäkringsavtalet.Med en 30 -årig hane med en 10 -årig betalning och en årlig betalning på 10 000 premier som exempel, börjar det sjätte året, är det årliga beloppet 2690 yuan, upp till 105 år gammal.

Garantera flera krage.Jämfört med det tidigare Huiying Life (vuxenutgåvan) livränta får nya produkter högre överlevnadsfonder varje år.Till exempel, före det första pensionsmottagandet av 65: e ålder, tillhandahålls dödsfallet, och betalningsbeloppet är lika med de som har betalat premier och det nuvarande prisvärdet.Om den försäkrade dog efter det första pensionskvittot var det garanterat att mottagaren fick i 25 år.

Utdelningar ökar.Det kan också få årlig utdelning och dela företagets rörelseresultat.

Obs: Utdelningen beror på den faktiska driften av företagets utdelningsförsäkring.

Dessutom säljer Huiying’s Life (Smart Selection Edition) försäkringsplan inte bara ett enda år med guldprodukter, utan också den klassiska kombinationsplanen för Annuity+Universal Insurance -konto.Livränta kan kombineras med de 10 000 universella försäkringskontona med Taikang Futais 20 000 kapabla konto, Taikang till 200 000 konton och Taikang Zunzuns 200 000 -energiförsäkringskonto, som bildar en livränta försäkringsplan.Överlevnadsguld, pensioner och årliga utdelningar (icke -guarantee) Ange det månatliga sammansättningen och värdet av det universella kontot för att uppnå den perfekta kombinationen av kapitalsäkerhet, likviditet och värde -tillägg. planera.

Minsta garantiräntor för de tre universella kontona med Huiying Life (Smart Selection) är 2,0%.Den utmärkta prestationen för det universella försäkringskontot beror också på Taikangs starka investering och ekonomiska styrka.Från och med 2023 överskred Taikangs förvaltningstillgångar 3,1 biljoner yuan.År 2023 rankade Taikang -tillgångar 64: e i världen och 3 i Kina i ”Top 500 Global Asset Management 500” -rankning i den internationella auktoritativa media IPE.

Obs: Intäkterna för minimigarantiets ränta eller över universellt konto är osäkert. vilket inte representerar företagets åtagande till inkomst, och räntesatsen för räntorna i företagets faktiska publicitet ska råda.

Som en huvudprodukt från Taikang Life tillhandahåller Huiying Life (Smart Selection Edition) tre olika versioner, som är höghalsade utgåvor, Zhushou -utgåva och dubbelversion, för att uppnå en produkt och tre planer.

Bland dem, som en klassisk version, behöver kunder bara försäkra grundförsäkringsansvaret.Jämfört med Zhushou -utgåvan och dubbelutgåvan finns det mer överlevnadsguld i den höghalsade versionen, och det finns fler mängder för att komma in i det universella kontot.

Födelsedagsversionen är att betala kunder en livförsäkring. Överlevnadsfonden till ”Life”.

På grundval av den höghalsade versionen kan den två personversionen fortsätta att tillhandahålla årliga överlevnadsbetalningar för den andra försäkrade efter den första försäkrade.

Produkt+service+ekologi återspeglar den övergripande fördelen med Taikang

Från Taikang -livets perspektiv är företagets försäljning aldrig en enda försäkringsprodukt, utan den övergripande fördelen för försäkringsbolag.Därför har Taikangs livräntaprodukter inte bara ”livslånga” kassaflöde, utan ger kunderna också kunder högkvalitativa hälsovårdstjänster-”hjärt- och hjärn” av högkvalitativa medicinska tjänster.

Chen Dongsheng, ordförande för Taikang Insurance Group, som nämns i boken ”Longevity Era” att ”den utökade livslängden har gjort den” långsiktiga överlevnaden av sjukdomen ”bli normen. Den kärnmedicinska modellen, hälsa har blivit det första elementet och den mest värdefulla rikedomen för individuell uppmärksamhet. ”

Enligt en rapport som släppts av National Cardiovascular Center står mitt land inför de allt allvarliga kardiovaskulära och cerebrovaskulära sjukdomarna som nådde antalet kardiovaskulära och cerebrovaskulära sjukdomar har nått 330 miljoner människor. av de ”tre höjderna”.

Att följa begreppet ”förebygga större behandling”, integrerar Taikang djupt stora friska ekologiska resurser och skapar genialt högkvalitetsmedicinska tjänster ”hjärta och hjärna”, som kännetecknas av djup screening av hjärta och hjärna, och ger kunderna exklusiva pre -Diagnos screening.

Dessutom, för att öka hälsogarantin för kunder, skapade Taikang också Taikangs ”Heartbone Thai” medicinska säkerhetsplan.Om den cerebrala aneurysmen upptäcks under screening, behöver den snabb kirurgi ger en medicinsk försäkring för 1 miljon yuan i kirurgi, 100 000 yuan -kirurgi för sjukhusvistelse och transport- och boendekostnadsgarantier. Kostnader och servicegarantier.

Obs: Specifikt försäkringsansvar och undvikande av ansvar omfattas av villkoren för ”Taikang Specific Cerebration of Cerebration of Cerebration 2022 Medical Insurance”.Se till att läsa försäkringsklausulerna noggrant om ansvar, utom ansvar, sanningsenliga informerande skyldigheter, uppsägning av kontrakt, väntetid och sjukhusomfång;

Taikang har åtagit sig att ge kunderna bättre hälsa och medicinska tjänster för kunder med ett omfattande ekosystem.Taikang bygger tre stora stängda slingor av livslängd, hälsa och förmögenhet, särskilt för att främja ”sjukförsäkring+hälsovård+ekologiska” friska slutna slinga och bygga ett tre -skiktsystem för hälsovårdstjänster som täcker kunder med alla hälsocykler: själv -Built International Medical Centers, Rehabilitation Hospital och relaterade relaterade medicinska resurser;

Anslut Taikang -pensionssamhället, Huaxiang Life

Huiying Life (Smart Selection Edition) kan också ta produkterna ”livslängd och utnämning” som har en tid med lycka och låsa in kvalifikationerna i Taikang House Pension Community i förväg för att hjälpa kunderna att uppnå långlivat, friskt och rika liv.Som ett välkänt pensionskedjan i landet har för närvarande Taikang House distribuerat 40 projekt i 35 städer över hela landet. att fortsätta leda branschen.Ser fram emot framtiden kommer Taikang Life fullt ut att anta en ny typ av livförsäkringstjänstmodell för att tillhandahålla alla -runda förmögenhets- och hälsovårdstjänster för kunder och familjemedlemmar, vilket hjälper dem att njuta av ett längre liv, hälsosamt och rika liv.

Första rättegången: Zhou Xue

Andra rättegången: Li Miao

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.