september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Från badrumsutrymmet till den offentliga livsmiljön har Huida -badrummet bidragit till att bygga ett "friskt Kina"

5 min read
"Clean Hygiene" har alltid varit den grundläggande efterfrågan på sanitära produkter och utrymme.Graden av rengöring av ba

”Clean Hygiene” har alltid varit den grundläggande efterfrågan på sanitära produkter och utrymme.Graden av rengöring av badrumsprodukter och utrymme på ett vetenskapligt och uppmätt sätt och bevisade att det är tillförlitligheten som en hälsobarriär, är den dåliga informationen mellan smickrande av producenten och konsumenten och förverkligandet av Sanitära produkter ”Säker säker konsumtion” det väsentliga.

Förbättringen av hälsorelaterade funktioner som antibakteriell, rengöring och miljöskydd av sanitära varor har alltid varit branschens viktigaste forskningsriktning.Den hälsosamma uppgraderingen av produkter för att driva produkter för att skapa ett hälsosamt och miljövänligt hemutrymme och det offentliga bostadsområdet är inte bara en viktig riktning för innovation och utveckling av mitt lands badrumsindustri, utan också ett oundvikligt val för att möta människors växande efterfrågan på ett bättre liv.

1. Lös viktiga vanliga tekniska problem i branschen och främjar keramisk antibakteriell teknik i framkant i världen

För närvarande förbättras två huvudsakliga tekniska vägar kring keramiska antibakteriella funktioner: en är att spraya fast metallsilverpasta eller fotokatalytiska antibakteriella material på ytan av det keramiska glasyret.Den andra är att blanda antibakteriella material i den keramiska glasyren för att göra antibakteriell glasyr för att undvika effekterna av antibakteriellt skikt i den yttre miljön.

Som svar på de befintliga teknologierna varade Huida -badrummet i många år, och forskning och utveckling av antibakteriella glasurer som långt har överskridit branschens allmänna nivåer i branschen har utvecklats.

Efter testning var prestanda för antibakteriell keramik och antibakteriell hållbarhet hos Huida-badrummet antibakteriell keramik högre än 99%, vilket var mycket högre än branschstandarden JC/T 897-2014 (2017). Säkra och friska produkter som konsumenter i utvecklade länder, vilket är av stor betydelse i samband med viktiga kvalitetsindikatorer för konsumentvaror och internationell integration.

Baserat på de djupgående insikterna om hälsokonsumtion har tekniken för keramisk antibakteriell glasyrteknologi oberoende utvecklad av Huida Sanitary Ware kraftigt förbättrat den antibakteriella prestandan för keramiska produkter och gett viktigt tekniskt stöd för den hälsosamma uppgraderingen av badrumsprodukter.Genombrottet av Huida sanitetsartiklar inom området keramisk antibakteriell teknik härstammar från dess långsiktiga förfining av keramiska material och integrationen och innovationen av skärningstekniker med tvärområdet. Teknik och inser kvaliteten på inhemska badrumsprodukter och internationell integration.

Detta är också vad Huida Sanitary Ware -president Wang Jia sa: ”Fler och fler människor betraktar hälsa som det första valet för livsstil. Vi hoppas kunna fokusera på våra egna forsknings- och utvecklingsförmågor, fokusera på våra produkter och kunder. Hälsosamma badrumsprodukter möts Konsumenternas behov.

För det andra, bygg ett tekniskt system och produktsystem och fortsätt att leda den hälsosamma uppgraderingen av badrumsutrymmet i mitt land

När det gäller företag är de första tekniken och produkterna som är bättre än den allmänna nivån i branschen långa styrelser som de deltar i marknadskonkurrens.

För att skapa ett hälsosamt och rent badrum måste företag ge en omfattande lösning.

Förutom den glaserade antibakteriella tekniken använder Huida Sanitary Ware en annan oberoende kärnteknik -Nano -self -renande glasyrteknologi för keramisk ansiktsrengöring, vanlig toalett, intelligent toalett och urin.Den glaserade ytan kännetecknas vanligtvis av grovhet.Dess grovhet är bara ett dussin nanometrar, vilket är avsevärt reducerat än den konventionella Yishi -glasyrråheten (mer än 100 nanometrar), vilket kraftigt förbättrar glasyren lätt renlighet och minskar effekterna av fläckrester på hälsan.

På grundval av vanlig toalettrelaterad hälsoteknik gäller Huida Sanitary också för den nuvarande mogna elektrolytiska vattensteriliseringen, ultraviolett sterilisering, magiska bubblor och annan teknik. och säkerhetsbarriär för användare.

The two major technologies of the Huida Sanitary Antibacterial glaze and the nano -easy cleaning glaze broke through the comprehensive application of a number of health technologies. The data can be presented, described, and measured scientific indicators, and proves with objective data and facts that Tillgängligheten och miljön för hälsoprodukter och miljön förlitar sig på den djupa odlingen av professionalism och teknikens framsteg.

Samtidigt har Huida -badrummet också genomfört en omfattande hälsuppgradering av de nya produkterna av hårdvara och hårdvara.Wetta -hårdvarukranen antar låg bly och blyfria material.Efter ytbehandlingen är ytan på hårdvarukana och dusch lätt att rengöra, vilket inte bara minskar möjligheten till fläckar, bakterier etc., men förbättrar också produktens enkla underhåll och estetik.

Badrumsskåp är också viktiga produkter för uppgradering av badrumsutrymmeförbrukning. utgör en allvarlig hälsorisk för konsumenterna.Huida badrumsskåpprodukter använder alla E1 eller strikta färg -fria paneler som är strängare än E1 -standarder.

Huida Sonor har fortsatt att bygga ett hälsosamt tekniksystem och produktsystem med en hög grad av professionalism och öppenhet.

tre,Öva den ”friska Kina” -strategin och bidra till branschens visdom till miljöstyrningen av det offentliga levande

Om byggandet av ett hälsosamt hemutrymme är den förtjänade betydelsen av Huida baserat på varumärket ”hälsosamma badrumsanpassningsexperter”, är det miljön för hemmiljön, förödande för toalettrevolutionen och bygger en hälsosamt sunt Offentlig levnadsmiljö.

”Huruvida det kan tillåtas att använda rena och hygieniska toaletter är ansvaret för varje badrumsföretag.” ”Toalettrevolution” Det sammanfattade också den ursprungliga avsikten och uppdraget från Huida Sanitary Ware för att förbättra folkhälsoförhållandena och lösa problemet med landsbygdsstyrningsproblem.

Under 2014 lanserade Huida Sanitary Ware ”Tusentals County Toalett Revolution” planerar att förbättra hälsovårdsförhållandena på landsbygden.Under 2015 blev WHNDO en viktig strategisk partner för den kinesiska toalettrevolutionära tanketanken och främjade utvecklingen av den kinesiska toalettrevolutionen med praktiska åtgärder.Under 2018 inrättades Institute of Reida toalettrevolutionen för att bli det första inhemska toalettrevolutionsinstitutet i Kina.Därefter släppte Whids en prefabricerad toalettlösning, vilket gav en mer hygienisk och miljövänlig toalettlösning för landsbygden.År 2020 lanserades officiellt ”New Infrastructure Toilet Revolution Research Institute” tillsammans av Huida och den ekologiska toaletten främjades och tillämpades över hela landet.I januari 2024 blev Huida chef för China Health Industry Index Lab, påskyndade toalettrevolutionen och förbättrade kontinuerligt folkhälsotillstånd och hälsonivån för nationella sanitetsartiklar.

Med mer än 40 års teknisk ansamling och driftsupplevelse inom badrummet har Huida Sanity Ware ägnat sig åt den sociala orsaken till offentlig miljöstyrning med fokus på toalettrevolutionen som expert. Teknologier, nya material och nya modellapplikationer.Utövandet av Huida Sanitary Ware för att främja toalettrevolutionen har också blivit ett urval som kombinerar företagsutveckling och offentliga välfärdsföretag, vilket ger en viktig referens och inspiration för hur företag bättre har integrerat sina strategiska mål i social utveckling och nationell strategi.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.