september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

XILAI JIAN: Håll axel- och nackhälsan, så att livet inte längre "axlar" bördan

2 min read
Periodit är ett vanligt men lätt att ignorera hälsoproblem.Hur kan vi behålla våra axlar och nackhälsa och hålla livet inte längr

Periodit är ett vanligt men lätt att ignorera hälsoproblem.Hur kan vi behålla våra axlar och nackhälsa och hålla livet inte längre ”axel” bördan?Kanske kan vi börja med de små sakerna i följande liv.

1. Hot Compress och Cold Compress

Perifer inflammation åtföljs ofta av svår smärta, och heta kompresser och kalla kompressor är två enkla och effektiva lättnadsmetoder.Heta kompresser kan hjälpa till att slappna av muskler och lindra smärta, medan kalla kompresser kan minska svullnad och inflammation.Under smärtan på axelveckan kan patienter och vänner vända sig för att använda metoden för varma och kalla komprimerar för att lindra smärtan och obehag i axelns perifera.

2. Måttlig träning

Regelbunden träning kan hjälpa till att förbättra muskelstyrkan i axeln och nacken, vilket är mycket viktigt för att lindra symtomen på axelinflammation.Vänner till patienter med periartrit kan välja några avslappnade stretchövningar, såsom roterande axlar och vridning av midjan, vilket kan öka flexibiliteten hos axlarna, stärka muskelstödet, minska bördan på axelveckan och effektivt lindra smärta.

3 .. Håll en korrekt sittposition

Det är utan tvekan en enorm skada på axeln och nacken under lång tid för att upprätthålla den felaktiga sittpositionen.Dessutom bör du stå upp regelbundet och ge dina axlar lite vila och avslappningstid.

4. 4 .. Välj rätt kudde

Vänner med patienter med periartit bör också välja rätt kudde under sömn för att få bra stöd för axlar och halsar.Kuddar som är för höga eller för låga kan orsaka obekväma cervikal ryggrad och axlar. .

5. Frekvent massageterapi

Ofta massagefysioterapi är ett av de effektiva sätten att lindra smärtan i axelinflammation. Stam och cervikal spondylos.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.