september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Vilken typ av kommersiella anläggningar behövs längs floden och en flod?

4 min read
I den nya omgången av människors hjärtan har det offentliga utrymmet på båda sidor av floden och en flod förä
I den nya omgången av människors hjärtan har det offentliga utrymmet på båda sidor av floden och en flod förändrats från ”konstruktion” till ”kvalitetsförbättring”.När det gäller affärsanläggningar, finns det något utrymme för förbättringar?
På eftermiddagen på arbetsdagar fanns det ingen plats i ett kafé på norra bunten av Hongkou.Konsumtionen är inte hög, och det utmärkta geografiska läget för den tre delar av Pudong har gjort det till en ny kändis på internet.
Men inte alla floddrycker har en sådan popularitet.Det finns också en mid -till -hög -restrestaurang som har varit i drift i många år tidigare, den var främst baserad på bröllop och affärsbanker. , för att öka vissa intäkter.
Vid Yijiangs och en flodkust besökte reportern ett antal stödjande butiker och fann att oavsett storleken på dem har de flesta av dem egenskaper och uppenbar tidhet.
Liksom herrarna under Huazheng Changning -delen av Suzhou -floden, är det huvudsakliga flödet av turism för närvarande Huazheng -studenter och omgivande medborgare turister.Li Yifeng, personen som ansvarar för caféet, medgav emellertid att skolhelgen och företaget inte var så bra så snart de anlände till skolan.Lyckligtvis, Alumni Sponsorship, har caféet inget hyrestryck, så det fortsätter att fungera.”Det finns ingen i sommarlovet och vintersemester. Det är lite lönsamt under högsäsongen, men det är dags att kompensera för säsongen.”
Många kaféer och restauranger längs floden och en flod står inför problemet med ojämnt kallt och kallt passagerarflöde.I Xuhui Binjiang kommer vissa mobila cateringbilar att välja att stoppa affärer på arbetsdagar för att spara mänskliga utgifter.
I Yangpu Binjiang finns det många demonstrationer nära fiskarens terminal.Det finns ett kedjecafé där, och det huvudsakliga varumärket är mycket populärt, men den ansvariga personen sa också att körning i floden främst är att äta vid himlen.”När det gäller bra väder finns det många människor. Nästan att stå i kö. Människor är mycket sällsynta.”
Kaféet på den ursprungliga platsen för tvålfabriken är att det finns konstruktion i närheten, och trafiken är inte bekväm, och trafiken är mycket lägre.
I själva verket saknas inte Shanghai Yijiang -floden på semestern, och något populärt passagerarflöde är ännu mer.Men på arbetsdagar är hur man kan stoppa vissa förbipasserande -genom att flyta in i ett konsumentpassagerarflöde värt att tänka på.
”Som jag bryr mig om det finns något eftermiddagste, cirka 100 yuan per capita är acceptabelt för mig.” har en plats på sidan som kan användas i det sista avsnittet. ”” Medborgarna uttryckte sina åsikter.
För närvarande stiger många distrikt längs floden Yijiang upp i enlighet med positioneringen och tonen i kusten vid vattnet i jurisdiktion förutom catering, mer affärsekologi planeras också att introduceras förutom catering.
Wu Xuan, chef för den fjärde nivåschefen för transportdivisionen i Changning District Construction Management Committee, sa: ”Det kommer att använda attraktionerna och franska teatrarna i Huazheng för att hålla aktiviteter, vilket kan ge spåret en själv -loop -funktion. ”
Qian Liang, vice sekreterare och vice chef för Yangpu Binjiang Group, föreslog: ”Det är nödvändigt att fokusera på egenskaperna hos Yangpus befolkning, nästan 300 000 högskolestudenter, vad är deras hobbyer att lägga ut. För närvarande några stora internetföretag har bosatt sig i Yangpu Binjiang River Det är nödvändigt att använda virtual reality -teknik för att skapa en mer framtida känsla och cool känsla. ”
Representanter för kommunens kongress föreslog också att kustlinjen vid vattnet är bäst för att få människor att gå hela vägen, äta, shoppa och köpa och kan gå samman med närliggande affärsindustri eller företag för att planera genom olika evenemangsplanering, resvägsdesign, etc. Metoder ger mer fritidsupplevelse och konsumentval till medborgare och turister.
”Uppmuntra köpmän att öppna ett multifunktionellt, överlappande format, kompositfunktion, och det bör vara ett systematiskt projekt, för om det finns några internetkändisers stanspunkter på denna plats finns det några andra funktioner i denna egenskap, det kommer också att det kommer att kommer Att locka när människor kommer att äta kanske det inte är begränsat till helgdagar.
Shanghai är född med floder och översvämningar enligt vattnet. av medborgaren att uppleva livets lycka.Ser fram emot introduktionen av diversifierade kommersiella anläggningar, medborgare som kommer hit för att gå hit kan få en rikare fritidsupplevelse.
Titta på nyhetsreporteren: Ying Guanwen
Redigera: You Yinghui
Videoredaktör: Liu Yida
Kamera: Sun Yan Wu Zhenhua Zhang Wei
Redaktör -in -Chief: Li Peng
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.