september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Wang Jianlin är tung!I namnet, nya utländska investeringar, där "Wanda Empire" går under rytmen för att "sälja och sälja"

2 min read
Nyligen har Wang Jianlin lagt till en extern investering, som har väckt omfattande uppmärksamhet från omvärlden.Tianyancha -appen visar att de indu

  Nyligen har Wang Jianlin lagt till en extern investering, som har väckt omfattande uppmärksamhet från omvärlden.Tianyancha -appen visar att de industriella och kommersiella förändringarna har genomgått Industrial and Commercial Management Co., Ltd. Zhuhai Wanda Ruichi Enterprise Management Co., Ltd., och de tidigare helägda aktieägarna Dalian Wanda Commercial Management Group Co., Ltd. Witherrew och Wang Jianlin lades nyligen till som en helägd aktieägare.Detta är första gången Wang Jianlin har lagt till utländska investeringsprojekt i många år.

  Samtidigt utvecklas fortfarande Wanda Groups tillgångsintegration och avyttrande åtgärder.Beijing Wanda Plaza Industrial Co., Ltd. hade också industriella och kommersiella förändringar. Fastighet, inklusive tillgångar, är huvudkontoret för Block B.

  I slutet av mars i år arrangerade Wanda Group en stor kapitaloperation. De fem institutionerna kommer att injektion av cirka 60 miljarder yuan gemensamt från Dalian Xinta League Business Management Co., Ltd. för att få 60%av företagets eget kapital, och Dalian Wanda Commercial Management kommer att behålla ett 40%aktieinnehav.Denna operation har minskat aktieinnehavet för Dalian Wanda Commercial Management i Zhuhai Wanda -handlare till 40%och förlorat sin absoluta kontroll över företaget.Tillbaka till 2021, när investerare som Taimeng gick in i Zhuhai Wanda Commercial Management, var deras värderingar så höga som cirka 28 miljarder dollar eller 180 miljarder RMB.Enligt beräkningen av 60%av investerarna som Taimeng, i utbyte mot 60%av kapitalet, är värderingen av Dalian Singapore endast cirka 100 miljarder yuan, vilket visar det uppenbara marknadsvärdet krympning.

  Den 30 mars slutförde Dalian Wanda Commercial Management och Taimeng Investment Group, Citic Capital, Ares Management, Platinum Peony, ett helägt dotterbolag till Abu Dhabi Investment Bureau och Mubadala Investment undertecknandet av investeringsavtalet bakom scenerna.Det som märks är att Wang Jianlin och VD Shan Weijian från Taimeng inte deltog i signeringsceremonin.

  Kontraktionsoperationen för Wanda -gruppen i flera affärssegment fortsätter.Den 16 april meddelade () att Peking Wanda Cultural Industry Group Co., Ltd. och Wang Jianlin själv har överfört kapitalet i Peking Wanda Investment Co., Ltd., och har slutfört registreringen av industriella och kommersiella förändringar.Mottagaren är Shanghai Ruyi Investment Management Co., Ltd., vilket innebär att ”konfucianism” har kontrollerat Wanda -filmer sedan dess.

  Under det allvarliga marknadstrycket övervägde Wang Jianlin till och med att ge upp den en gång ambitiösa ”yachtdrömmen”.Redan 2013 tillbringade han 3 miljarder yuan för att förvärva Sanxi International, känd som ”Rolls -royce till sjöss”, och planerar att inrätta yachtklubbar i Qingdao, Dalian, Sanya och andra platser.Om detta företag så småningom säljs betyder det att Wandas utländska tillgångar kommer att tömmas helt.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.