september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Letar du efter nya produktiva krafter runt dig | "Peking Gravity" som samlar autonoma förare som leder företag till Peking

4 min read
År 2020 mötte den globala autonoma körningen den första kalla vintern.När såg FoU -investeringen av "Burning Money" gryningen av kommersial
År 2020 mötte den globala autonoma körningen den första kalla vintern.När såg FoU -investeringen av ”Burning Money” gryningen av kommersialiseringen?Hur kan förarlösa bilar bryta de befintliga reglerna och begränsa gatorna på gatan?
Under detta år öppnade Peking tyst en innovation i Yizhuang: Building the World’s First Road Cloud Integrated High -Level Autonomous Demonation Area.När demonstrationsområdet gradvis blir större har det blivit en verklig rättegångsplats för globala autonoma körföretag. av företag.

Policy ”Nya” lockar företag att samla in


I slutet av 2021 gick Wenyuan, ett autonomt körföretag som växte upp i Guangzhou, Peking.Rowling, vice presidenten i norr, är ”stressande.”
”Jämfört med det stängda testfältet och den fasta testvägen är den verkliga världen ständigt. Advance in Peking.
”Första gången i landet” är den mest attraktiva.Obemannade och kommersialiserade är de viktigaste noderna i den ”andra halvan” av autonom körning.Men båda har mött politik. är de första i landet.Här har blivit en hög plats för autonom körning.
”Det är för sent att inte komma till Peking!”Emellertid måste Pekings obemannade och kommersiella politik samla en viss testkörning.
Detta är också vad Rowling är orolig.Men de nyligen lanserade ”Miles for Miles för att testa” innovation i demonstrationsområdet fördriver hennes oro. .Två år senare insåg Peking att piloten för obemannade fordon i landet för första gången.
”Peking Gravity” har ökat mer och mer autonoma körföretag i demonstrationsområdet.Fram till nu har demonstrationsområdet öppnat totalt åtta stora scenarier, distribuerat mer än 800 fordon och utfärdat vägtestmeddelanden för 29 testbilföretag, lockat mer än 50 företag att utvecklas i Peking och körsträckan för autonom körning Tester överstiger 30 miljoner kilometer.
Industriell styrka av stadstestfältträning


”Yao Ban”, detta bostadsnamn är förkortningen av datavetenskapens experimentella klass vid Tsinghua University, grundad av akademiker Yao Qizhi, en världsberömd datavetare.De autonoma körkurserna inrättades under hans vägledning, vilket upplyste det första partiet av talanger i Kinas autonoma körindustri.
Talent är nyckeln till innovation.Hur kan Peking förvandla en så rik självdrivande talangresurser till industriella resurser?
I skärningspunkten mellan Hongda Road och Rongjing East Street kom en förarlös bil.För tre år sedan var ”China Plan”, som också kom från Tsinghua University, den första som landade i demonstrationsområdet som byggde en stadsnivå teknik för testplattform i demonstrationsområdet.
”Hela staden är som ett testfält. Det kan kontinuerligt ge en testverifieringsmiljö för nya produkter och ny teknik. .
”Kör” från Peking till den breda världen


På motorvägen från Peking till Shanghai kör en autonom lastbil med en fulllastlast.Tusentals kilometer måste i allmänhet vara utrustade med två förare, men tack vare autonom körhjälp kräver denna bil endast en person för att uppnå mänsklig -maskinrotationskörning.
Lastbilen kommer från Qianqin Technology, som föddes i demonstrationsområdet för mer än två år sedan.”Autonoma lastbilar har rest till mer än 20 provinser i Kina från Peking ”, och de fem stora stadens agglomerationer har lanserats.” Torrlinjelogistik Om en förare reduceras kan det minska arbetskraftskostnaden på 750 000 yuan på fem år och minska kostnadstrycket för kurirfrakt.
På samma höghastighetslogistiklinje har företaget tagit ledningen i att lansera ett test av ”End -to -End Smart Driving Model”.Tidigare måste det autonoma körsystemet uppleva fyra steg av uppfattning, förutsägelse, planering och kontroll. D -processen behöver bara ange data i stora modeller.
Politik innovation och öppningen av scenen för att främja de iterativa uppgraderingarna av teknik har också hjälpt företag som växer upp i Peking autonoma kördemonstrationszon. .
Sedan början av detta år har de neolitiska obemannade leveransfordon som levererats till de stora industriparkerna och tunnelbanestationerna fått totalt nästan 10 000 beställningar från många kunder.Sedan du fick Yizhuangs första öppna vägoperationslicens 2021 har det obemannade leveransfordonet i Shinkishi successivt landat i mer än 30 städer och regioner i Kina och började gå utomlands.
Sådana berättelser har arrangerats efter varandra, och den nya industristrukturen har dykt upp i Yizhuang: flera scenarier som obemannade taxibilar, obemannad distribution, obemannad sanitet och andra scenarier inom autonom körning och delarna av delarna som täcker laserradar , Millimeter Wave Radar, etc. Kärndelar, fordonschipfältet täcker kärnchips som smarta cockpits, autonom körning och MCU: er och den integrerade intelligenta anslutna bilindustrins kedjelayout i det integrerade fältet Automobile Road Cloud … Policies, Scener och innovativa ”Peking Gravity” hjälper det att driva ut ur laboratoriet med självdrivningsteknik och komma in i den breda världen.

Källa: Peking dagligen

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.