september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Strategisk uppgradering!

2 min read
Aktivt gripa utvecklingen av nya format och bygga ett nytt konsumentutveckling Highland för delat utrymme!Excellence and the Business

Aktivt gripa utvecklingen av nya format och bygga ett nytt konsumentutveckling Highland för delat utrymme!

Excellence and the Business Alliance främjar gemensamt teknikforskning och utveckling och resultatkonvertering av delade rymdprojekt, påskyndar sprången i delningsindustrin och bygger ett nytt kapitel i utvecklingen av utmärkt företagskedja.

Undertecknade representanter för att spela med chefen Wu Hong, Fuzhou Zhuoyue Si Su Hui och styrelsen Yang Dian, Lin Jialin, Zhang Tianhu och Wu Hang, en företagskedjedirektör och andra deltagande ceremonier.

Innan ceremonin besökte Wu Hong och hans parti Digital Exhibition Hall, delade produktutställningscenter, Jibao Live Base, Corporate Culture and Laboratory.Detaljerad förståelse för de tekniska utvecklingsfördelarna med excellens, produktinnovationskapacitet och varumärkesutveckling och bekräftade fullt ut prestationerna och utmärkelserna för excellens.

Vid symposiet introducerade Wu Hang den framtida utvecklingstrenden och politiska miljön.I februari 2024 släppte informationscentret ”utvecklingsrapporten (2023)”.

Mitt land har fortfarande enorm seghet och utvecklingspotential.

Samtidigt, som en del av den digitala ekonomin, har utvecklingen av Kina bifogat mitt land. är nödvändig för att ”främja utvecklingen av nya konsumtionsformat som konsument”.

I framtiden kommer politikmiljön att vara mer optimerad och den djupa integrationen av big data och konstgjord intelligenssteknik kommer att ytterligare katalysera den snabba utvecklingen.

Wu Hong sa att under hjälp av en serie skärande teknik som big data, Internet of Things, Digital Maps och Online Payment har det gått in i ett höghastighetsutvecklingsspår.

Att påskynda konstruktionen av effektivare och högkvalitet, teknisk intelligens och diversifierad industrikedja har blivit nyckeln till den ledande industrin. , och gradvis bli lätt konceptdelande rymdmärken essens

Därefter undertecknade Wu Hong och Su Hui gemensamt ett strategiskt samarbetsavtal vid underteckningsceremonin.Denna strategi omgång kommer ytterligare att förbättra de tekniska forsknings- och utvecklingsfunktionerna och marknadskonkurrenskraften för enastående företagskedjor.

De två parterna kommer att samarbeta inom alla aspekter av teknik, ledning och resurser för att odla nya produktiva krafter inom området att dela och dela utrymme, kontinuerligt fördjupa fördelarna med enastående företagskedjoresurser, industriella fördelar och ekonomiska fördelar och arbeta tillsammans för att skapa för att skapa offline innovativ självhjälpsdelning.

Det gemensamma arbetet kommer att ge fullständigt spel till sina respektive fördelar, genomföra flera nivåer, flerfält och allt -rundsamarbete för att uppnå kompletterande fördelar, ömsesidig fördel och vinstresultat och skapa ett bredare utvecklingsutrymme.

Samtidigt påskyndar bildandet av smarta delningsutrymmesvarumärken som anpassar sig till tidens trend och utvecklingen av företaget, ständigt stärker och förbättrar antalet intellektuellt och modernt vatten för att dela utrymme, öppna nya kretsar av delning, och söka nya kapitel i utvecklingen.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.