september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Chongqing Puyang County: Accelerera skapandet av en ny värld av välkänd turism i världen

4 min read
Nyligen höll den ständiga kommittén för Puyang County Party Committee of Chongqing City ett expansionsmöt
Nyligen höll den ständiga kommittén för Puyang County Party Committee of Chongqing City ett expansionsmöte för att studera och genomföra andan i det viktigaste talet från det högsta ledarskapet och andan i partiets centrala kommitté, Chongqings senaste viktiga dokument, och rapportera om Säkerhet och stabilitet, turismutveckling och andra rapporter.
Qi Meiwen, sekreterare för Puyang County Party Committee ordförande för mötet och talade.Yang Tongsheng, vice sekreterare för länspartiekommittén och länschefen, deltog i länets partimedlem.Tang Yingshan, chef för ständiga kommittén för länets folkkongress och ordförande för länet CPPCC Dai Yao, och alla deltog i länet.
Mötet påpekade att vi noggrant måste studera och genomföra andan hos generalsekreteraren för det högsta ledarskapet för det högsta ledarskapet, följa principerna för partihantering av ungdomsarbete, stärka ledarskapet för ungdomars arbete, inspirera och vägleda majoriteten av ungdomar att lyssna på partiet, följa partiet och våga ta ansvar och göra gott.
Det är nödvändigt att noggrant studera och förstå den viktiga artikeln från generalsekreteraren för det högsta ledarskapet ”som stärker skyddet av kulturarv och främjar den utmärkta traditionella kulturen i Kina”, ge full spel till fördelarna med Puyang historiska och kulturella resurser och Markera de viktigaste uppgifterna som konstruktion av det södra midjan gränsen och utvecklingen av nationell återhämtning och medicin. , och ge stark andlig kraft för att skriva kinesiska moderna Puyang -kapitel.
Vi måste samvetsgrant studera och genomföra andan i det viktiga talet från generalsekreteraren för det högsta ledarskapet vid det politiska byrån i CPC Central Committee, påskynda utvecklingen av ny produktiv produktivitet enligt lokala förhållanden, fördjupas implementeringen av måluppgifterna för Reformer och strävar aktivt för finansiell politik för att stödja den reala ekonomin, påskynda högkvalitetsutvecklingstakten.
Det är nödvändigt att snabbt sätta igång uppgången av lärande, propaganda och genomförande av den högsta ledarskapsekreteraren för att främja andan i de viktiga instruktionerna från Western Development Symposium och inspektera Chongqing i den nya eran. , förstå den rika konnotationen, genomföra kraven i praxis och ta ett steg för steg för att främja den högsta ledarskapsekreterare Yin Yins anförtro till slutet i Liyang.
Mötet betonade att under ”1: e” -semestern i år arbetade alla avdelningar på alla nivåer i Puyang tillsammans för att upprätthålla drift, säkerhet, kvalitet och utmärkta tjänster.Länet måste fullt ut implementera de nya utvecklingskoncepten, bättre övergripande utveckling och säkerhet, sammanfatta omfattningen granskningen, göra en solid och solid brister, stabil tillväxt, riskförebyggande och hålla botten, fokusera på att främja högkvalitativ utveckling, Gå ut för att slutföra målen för ekonomisk och social utveckling under hela året.
Det är nödvändigt att digitalt möjliggöra integration och innovation för kulturell turism.Med hjälp av Big Data Technology, gör ett bra jobb med i djup övergripande övergripande forskning och bedömning, omfattande uppfattar, hitta nyckelelement, riktade policyer, exakta ansträngningar, fokusera på den iterativa uppgraderingen av Taoyuan Big Stage, Culture and Creative Products Innovative Design, etc., nya scener, nya upplevelser, nya kulturella och kreativa, stimulerar potentialen för den kulturella turismmarknadsförbrukningen, gör turismindustrin till en hög nivå av nationell enhet och gemensamt välstånd, vackra Chongqings första plats, Bayu och Meimei Village -modeller, viktigt stöd, påskyndar skapandet av ett världsberömt turistmål.
Vi måste göra ett bra jobb med arbetssäkerhet.Förbättra effektivt medvetenheten om risker, oroa dig för oro, strama alltid strängen av säkerhet och stabilitet, följa ansvaret för säker utveckling, ta initiativet att agera och agera snabbt, dra nytta av omfattande forskning och bedömning och i rätt tid undersöka fokus av vägtrafik, konstruktion av konstruktion, farliga kemikalier, förebyggande av översvämningar och torka, etc. De dolda riskriskerna i fältet kommer effektivt att säkerställa säkerheten i människors liv och egendom och harmoni och stabilitet i den övergripande sociala situationen.
Det är nödvändigt att utnyttja den finansiella stödpolicyn bra.Ta tag i utvecklingsmöjligheterna i ”One County, One Strategy” ekonomiskt stöd, fokusera på behoven hos tre miljarder industrier, inkluderande finansiering och landsbygdsupplivningslån, stärka anslutningen och kopplingen, hitta en genombrottspunkt och förbättra anpassningsförmågan för finansiella produkter och länets ekonomiska utveckling.
Vi måste fortsätta att skapa en bra affärsmiljö.Utvecklingen av de människors centrerade utvecklingen av trädet, följer de ”nya tjänstemännen och gamla konton”, gör allt för att främja genombrottet av reformen av ”tre tacklingsuppsättningar”, lösa ordet med historisk rester, reglera Övervakning av investeringsförnämnden, bygger en pro -regering och affärsrelation, främjar integritet av integritetsregeringens konstruktion för att säkerställa den privata ekonomins hög kvalitet.
Det är nödvändigt att fast en praktisk prestanda för anställningen.Iterate uppgradering ”365+n” utvärderings- och utvärderingssystem, insisterar på strikt hantering och tillgivenhet, inspirerande och vägledande länskadrer för att öva, våga göra, arbeta hårt och verkligen göra det bra. Officerentreprenörskapet.
Mötet hörde och granskade också andra frågor.Den berörda personen som ansvarar för de relevanta länets avdelningar och länet ägda företag på länsnivå deltog.
Uppströms nyheter tan ke intern cui chan korrespondent tang yu li sång och wang xue
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.