september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Sanyas Rich Special Tourism Product Supply välkomnar "1 maj" -semestern

2 min read
Den "1 maj" lilla semestern kommer, och flera OTA -plattformsstatistik visar att Sanya är på "Holiday Domestic Tourist Destination City.Sanya
Den ”1 maj” lilla semestern kommer, och flera OTA -plattformsstatistik visar att Sanya är på ”Holiday Domestic Tourist Destination City.Sanya turism, kultur, radio, TV och sportbyrå introducerade den 24: e att Sanya kommer att berika utbudet av speciella turismprodukter, öka förbättringen av turismmarknaden och välkomna åtta -party -turister med marknadsmiljö med hög kvalitet och varmhjärtadhjärtad tjänster.
Under perioden ”1 maj” kommer Sanya att fortsätta att genomföra ”Pano -säsongen” (Pannori: Hainan -dialekt, vilket betyder ”50 % rabatt”) turismfrämjande aktiviteter, hotellpaket, natursköna platser, skaldjur catering, yacht, etc. 263 olika typer av turismprodukter har lanserat 50 % rabatt, och koncessionerna har gjort totalt cirka 230 miljoner yuan.
Som svar på Hainans växande konsertmarknadskonsumentmarknad planerade Sanya att lansera ”Concert Hui Hui Tour Sanya” -serien av produkter. och kulturellt naturligt område.
Sanya kopplade också de omgivande städerna och länen för att gemensamt lansera en serie aktiviteter som hydrofila och förälder -barnsäsonger för att öka utbudet av temaprodukter.Samtidigt med fokus på personliga turismbehov och planering och lansering av turistprodukter och turistvägar med Sanya -egenskaper som yacht -turism, vattenturism, turism med låg höjd och turism på landsbygden.
Varje reseföretag samordnar också turismresurser med hög kvalitet, planerade temaaktiviteter och förbättrar attraktiviteten i turismförbrukningen.Det är underförstått att under ”Holiday” Sanya Red Lady Army Arts Park Scenic Area under ”Arts Sanya · Dance Silk Road”, inklusive tusentals människor och Youth Dance Festivals, Youth Art Fun, kommer att vara värd för ”Arts Sanya · Dance Silk Road” · Gräsmatta konserter etc. Turismbehov.
Den relevanta personen som ansvarar för Sanya Tourism, Culture, Radio, Television och Sports Bureau sa att Sanya i nästa steg kommer att lansera fler kombinerade paket för ”Concert + Tourism” -produkter för att omvandla ”trafiken” av fans som har tagits av konserten in i ”retention” i staden; , heta händelser etc.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.