september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Squirrel AI hjälper traditionell utbildningsminskning och effektivitet, främjar innovationen och utvecklingen av utbildningsindustrin

3 min read
Den 8 maj höll Squirrel Ai ett speciellt forum av "Squirrel Ai Ai Ai AI AI -behandling och effektivitet, framgångsrik omvandling och

  Den 8 maj höll Squirrel Ai ett speciellt forum av ”Squirrel Ai Ai Ai AI AI -behandling och effektivitet, framgångsrik omvandling och uppgradering” i Shandong Jining. Direktör för Squirrel AI Intelligent Hardware Division, Wang Yun, chef för Squirrel AI Intelligent Hardware Division och vice chef för Squirrel AI Intelligent Hard Division och andra gäster deltog i scenen.

  Som värd, Mustard Junior Junior Nine, öppningen av det speciella forumet, som syftar till att hjälpa traditionell utbildning att minska kostnaderna och öka effektiviteten och hjälpa traditionell utbildning framgångsrikt att omvandla och uppgradera.Squirrel AI Partnership Humanistic Green Pine Tal och introducerade situationen för Squirrel AI.

  Öppna utbildningsmodellen med hjälp av AI -terminaler

  På forumet höll Squirrel AI Partnership Humanities Green Song ett tal med titeln ”The Requestity of AI Education Trends, Traditional Education uppgraderar AI Education”, som visar den mångsidiga tillämpningslayouten och kommersiell implementering av Squirrel AI inom utbildningsområdet.Han fokuserade på moderna utbildningsscenarier, diskuterade den nya drivkraften för utvecklingen av stora modeller och delade hur Squirrel AI använder hjälp av Zhizhi för att anpassa sig till den stora skala utbildningsmodellen för att främja förändringar i utbildningsbranschen.

  För närvarande har Wen Qingsongs ledarskapsteam i Squirrel AI slutfört en stor modeteknik iterativ iteration, utmanat den traditionella utbildningsmodellen och lanserade världens första all -disciplinära anpassning av utbildningsmodeller. Modeller.Den stora modellen för Squirrel AI -utbildning är baserad på intelligent anpassningsteknik och Multi -Mode stora modeller som bas. Stora modeller.

  Det är värt att nämna att Wen Qingsong, som chef och chefsforskare för Squirrel AI Artificial Intelligence Research Institute, också fungerade som huvudet i AI -toppen (AAAI, IJCAI, KDD, ICDM, etc.). Enastående bidrag till utvecklingen av internationell utbildningsutbildning för konstgjord intelligens, publicerade mer än 100 artiklar i artificiell intelligens -relaterade topprelaterade ämnen och ämnen, och många av dem valdes ut som muntliga/rampljuspapper av AI -toppen (Neurips, ICLR, etc.).Hans artikel har valts ut två gånger till IJCAI: s mest inflytelserika artiklar och rankade först.Han tror att den nuvarande stora språkmodellen (LLM) har enorm potential och kan göra subversiva reformer av traditionella utbildningsmodeller genom att förverkliga personligt lärande och intelligent rådgivning, öppna nya vägar för praktiska tillämpning av utbildningsmodeller, omformning av utbildningsformuläret för utbildningsformulär Väsen

  Ledande teknik till ny, hjälper traditionell utbildningsminskning och effektivitet att öka

  Som ledare inom konstgjord intelligensutbildning har Squirrel AI djupt odlats i AI -utbildning i nästan tio år. Tjänster för att minska traditionell utbildningskostnadsminskning och effektivitet.

  Yang Yanning, en välkänd inhemsk taltränare och grundaren av hederskulturen, höll ett tal med titeln ”Compliance Light Asset Operation Models med låg input och hög produktion”. För att förbättra fler resurser för att förbättra när det gäller produktforskning och utveckling, marknadsförings- och förvaltningsfunktioner, fokusera på utvecklingsdesign, varumärkesfrämjande och försäljningskanalbyggnad av produkter.För närvarande har Yang Yanning börjat i Guangzhou i mer än tio år och har djupt odlat utbildnings- och utbildningsindustrin. expandera och diversifiera.

  Deng Shuolin, grundaren och ordföranden för varumärket Tiger Tiger, höll ett tal med titeln ”SOP SOP i den nya modellen i den nya modellen”. . Onödig utforskning och försök och fel för att snabbt uppnå försäljningsmålen för traditionella utbildningsföretag.

  Som ett märke av Shanghai Squirrel Class, lanserade Artificial Intelligence Technology Co., Ltd., Squirrel AI, också världens första all -disciplinära anpassning av utbildningsmodeller i början av detta år. Anpassningsteknik och stora modeller med flera modeller slogs samman.För att förlita sig på intelligens för att anpassa sig till den stora utbildningsmodellen insåg Squirrel AI framgångsrikt den djupa utformningen av utbildningsekologin, integrerad konstgjord intelligens med utbildningsplatsen och insåg en subversiv innovation av traditionella utbildningsmodeller.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.