september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Se Fan Er | United Public Public Li Junda: Var en pappa att vara en "utbildare" utan en "kyckling baby"

6 min read
Se Fan er | United Public Public Forming Li Junda: Var en pappa att vara en "utbildare" ###  Även om det finns en strävan efter att bygga detal
Se Fan er | United Public Public Forming Li Junda: Var en pappa att vara en ”utbildare” ###

  Även om det finns en strävan efter att bygga detaljer, kommer jag aldrig att ”kyckling baby” i barnutbildning … Jag är pappa till två barn och en arkitekt.

  Byggande BO -design och offentlig konstruktion inom områdena offentlig konstruktionsdesign inom kultur, utbildning och kontor, särskilt inom utbildningsbyggnaden under de senaste åren.

  Li Junda, född 1990, är ​​huvudarkitekten för Tsukbo Design United Public Public Public Public Public.Samtidigt, som en far, har han en unik förståelse för platsen för utbildningsbyggnader.

  Reser i Europa/Li Junda

  Li Junda, huvudarkitekten för Tsukbo Design och offentlig offentlig lösning

  Sedan han gick med i Bo Bo Design 2016 har flera utbildningsbyggnader landat, inklusive China Resources Trail Bay Baysis International School, Shekou Belis International School, Foshan Polyria South Lantern Lake Experimental School, etc.

  Utbildningsbyggnader måste återspegla värden

  Med tidens utveckling har trenden med utbildningsmetoder förändrats från njutning.Även om inculcationsutbildning är effektiv kommer det att döda barns nyfikenhet av oberoende utforskning och kan till och med leda till deras vanor och förmågor som förlorar sitt hållbara lärande.Inlärningsförmåga är mycket viktig.

  Livstidsinlärning är en trend, och samtida utbildning betonar också vägledning, utforskning, öppenhet och utbyten.Jag är mycket överens med den här uppfattningen.

  ”Pan Education and Education Space” är värderingar

  Värdena för arkitekter måste återspeglas i designen.När andra designers bedriver rymdutnyttjande förespråkar vi en viss grad av tomhet för att ge utbildningsbeteende en chans att komma ut ur klassrummet och sträcka sig till det offentliga rummet.Vi kallar dessa utrymmen ”Pan Education Education”.

  I utformningen av China Resources Trail Bay Baysis International School är några av atriumutrymmen, förstoringsutrymmet för korridoren och utomhusstegteatern etc. ”Empowerment” av byggnaden, vilket ger utrymmet mer troligt.

  Korridoren är inte bara en korridor, utan kan också diskuteras och kommuniceras;

  China Resources Trail Bay Baysis International School of Bayesi International School/Li Junda

  Ett sådant atriumutrymme har också blivit den viktigaste platsen i festivalaktiviteter.I den 20 oktober bjöd vi också skolan att planera Halloween -dekoration och gjorde en ny utforskning av aktiveringen av campusutbildningsplatser.

  Vi har ”mikroplastisk kirurgi” på viktiga nodutrymmen som den yttre fasaden, atrium och luftgolv.

  Tsukbo Design United Public Public Formation uppmanades att genomföra ett mikrotransformationsdiagram vid ingången till undervisningsbyggnaden/Li Junda

  China Resources Trail Bay Bayesi International School Atrium, 2020 Halloween Map/Li Junda

  China Resources Trail Bay Bayesi International School Atrium kan också användas som en Map Space Map/Li Junda

  Korrekt vitt utrymme kommer också att stimulera användarnas tänkande och återskapande av rymden, vilket gör dem mer känsla av tillhörighet och intimitet och blir en unik minnespunkt.

  Utbildningsbyggnader bör börja från barnets skala.I vissa projekt har elever i medelhögskolan en stor åldersintervall.

  Barn i den låga åldern föredrar små -skala.För att förstå dessa behov kan vi skapa en unik plats och minnesplats för dem.

  Utomhusutrymme Fotografi av Longyuan School ansluten till Huazhong Normal University/Wu Qingshan

  Utvecklingen av utbildningsarkitekturen är nära besläktad med utvecklingen av utbildningsbegrepp.I framtiden tror jag att fokus för design fortfarande kommer att vara skapandet av ”pan -utbildningsutrymme”, så att utbildningsbeteende kan förekomma naturligt på olika platser, och utbildningsbeteende modeller är fler möjligheter.Dessutom, under begränsade markresurser, kommer platser med mer funktionell komposit och mer plasticitet att kunna anpassa sig till framtida förändringar.

  Kreativiteten som är ur marken är att prata om soldaterna på papper

  Tsukbo Design United Public Settles har sammanfattat den rika projektets implementeringsupplevelse under många års övning.Enligt vår åsikt, från designänden, är det nödvändigt att förutsäga en viss genomförbarhet för landning.

  Till exempel, i den fjärde paviljongen av Poly Shanwei Shanwei Gulf 2019, designade vi parametrerad epidermis på fasaden på de fyra arenorna i kombination med begreppet vatten krusningar.Efter en mängd olika material tror vi att membranets material är lätt och transparent, och det kan skapa flexibla förändringar baserade på köl.

  Dessutom, för de våta saltområdena med högt salt, är membranet starkare än metallplattan, och till och med beröringen av den närliggande skalan är inte så kall som metall, vilket är mycket lämpligt för kustens avslappnade och nära atmosfär område.

  Poly Shanwei Kinomo Bay Fourth Hall Project Model

  Vi kontaktade gardinväggenheterna och materialleverantörer med filmrelaterad landningsupplevelse, bekräftade noden enligt fasadens behov och producerade en nodmodell på 1:50, vilket simulerade effekten av fasaden från inomhus- och utomhusvisningen .

  Poly Shanwei Kinomo Bay Fourth Hall Project Node Model Map/Li Junda

  Förutom den initiala designsidan är det också viktigt för konfigurationen och kontrollen av den efterföljande kooperativa enheten.Efter att ha samarbetat med enheten måste vi också granska ritningarna.

  Denna översyn är inte begränsad till konstruktionsteckningar, gardinväggteckningar och till och med viktiga noder i landskapet och inomhus. .

  Vi kommer också att lösa kollisionen mellan elektromekanisk och arkitektur genom vägen att vända.Enligt vår tidigare erfarenhet kan vårt team göra minst hundratals åsikter om granskningen av konstruktionskartan över ett projekt.Antalet gånger från konstruktionssteget till scenen kommer till och med att vara mer än konstruktionsteckningen.

  Med tanke på den professionella kontrollen av vår kreativitet och landning av design kommer de flesta ägare också att befria oss eller anförtro oss att fortsätta att genomföra nya projekt i framtiden för att bilda en godartad cykel.

  Kreativitet kommer från liv och erfarenhet

  Människor säger ofta att designen härstammar från livet, och jag är övertygad om detta.Det finns inte för många djupa teorier, jag hoppas att min design också kan ge människor några något olika upplevelser.

  Från dagis till universitet studerar jag i Shenzhen, men jag är angelägen om att resa och jag tar slut på skolan varje semester.Under universitetet deltog han i utbytesplanen för School of Architecture vid Shenzhen University och University of Science and Technology i Wien. De klassiska verken från många arkitektoniska mästare.

  Det var först på platsen som bilderna läste på boken inte var tillräckligt för att vidarebefordra chocken från den uppslukande situationen.När vi tittar på scenens detaljer kan vi inse hur detaljerad arkitektens kontroll över arbetet är.

  Till exempel, Burning Church of Burning Totors material spelar, Gaudi är som Shengjia Hall of the Aliens och det galna Bilbao Genheim -museet i Guri.

  Burning Church of the Burning Church/Li Junda

  Gaudis St. Family Church Picture/Li Junda

  Berlin Jewish Memorial Hall i Ribeskin har den största inverkan på mig.

  Jag minns att det fanns ett utrymme i museet vid den tiden.

  Och när du går in i detta utrymme kommer metallpåverkan som trampar under dina fötter att återkalla genom de verkliga väggarna runt de omgivande väggarna. Fötter förmedlade också den kalla känslan av metallen.

  I detta utrymme låter inte bara ljuset och skuggan, utan materialen berättar också vad jag ska berätta, så att min vision, hörsel och beröring lyssnar på historien om detta utrymme.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.