september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Shaanxi Zhou Zhi: Förbättra kvaliteten på undervisningen för att påskynda obligatorisk utbildning med hög kvalitet och balanserad utveckling

3 min read
China News Service, Shaanxi News, 25 april (Shi Furong) "Dagens plan ligger på morgonen, och året på året ligger på våren." av Langlan
China News Service, Shaanxi News, 25 april (Shi Furong) ”Dagens plan ligger på morgonen, och året på året ligger på våren.” av Langlang i klassrummet har utbildningsutvecklingen av Zhou Zhixian också förändrats tyst.
Under de senaste åren har Education and Science and Technology Bureau i Zhouzhi County, Xi’an City, Shaanxi -provinsen kontinuerligt förbättrat villkoren för att driva skolor, fortsatte att förbättra lärarnas nivå och ytterligare främjat byggandet av ”tre klassrum” . och Shaanxi Provincial Community Education Experimental Zone.
Bilden visar målningsarbeten för grundskolestudenter i det nya distriktet.Shi furong foto
När han kommer in i kärnutbildningskonceptet för ”Shangshan Education” av den kulturella väggklistermärket i det nya distriktet Zhouzhi County, stoppas kärnutbildningen.Enligt rapporter börjar skolan från behoven hos kinesisk vattenkultur, regionala faktorer och grundläggande utbildning för att förfina temat ”Shang · Shan” -utbildning ”, vattenproduktkultur” och ”Hydraulic Book rökelse, Zhixin Xiangmei”. Ge vattenens ande till utbildning, hoppas kunna leda och påverka ”vattenalverna” med den vackra karaktären av vattnet för att växa upp.
Zhou Zhixian är belägen i den västra delen av Guanzhong som den har fastställts i mer än 2000 år sedan etableringen av länet. ”av Xi’an. Kulturarvet är djupgående. Gongming” hemstad och andra humaniora.”Beläget i nordost om nordost om sydöstra Zhouzhi -länet, finns det en plats där taoismkulturen är i födelseplatsen för Taoism -Lou Guantai, Lao Tzu har föreslagit ’Shangshan Ruo Shui, vatten och bra saker utan att argumentera.’ Denna punkt är ”Ruoshuis” personlighet också den kvalitet vi kommer att lära oss idag.
Bilden visar att elever från ungdomsskolor i New District läser.Shi furong foto
När det gäller att ägna stor uppmärksamhet åt kvaliteten på undervisningen och bygga ett högkvalitativt utbildningsutvecklingssystem, bygger Zhou Zhixian County Innovative Education and Teaching Model, byggandet av skolplanens läroplan, , öppenhet och kooperativt lärande, lägger vikt vid skillnader, lägger vikt vid skillnader i kemisk undervisning och individuell vägledning, på grund av undervisning och undervisning på grund av människor, och undervisning för elevernas omfattande och individuella utvecklingsbehov.
Från ”Open Reading Room” till ”Reading on the Pillow”, från ”Meeting Reading Classes” till ”föräldrar och elever som läser”, visar grundskolan i Zhouzhi County New District byggsystemet ”Book Fragrance Companion and Books Future” .”På grundval av den obligatoriska kursen berikade vi klassens driftvinkel i klassen, genomförde tio minuters läsning, normaliserad klassläsning och delning och konstruerade klassens läsutrymme.” små steg ”, som är både vanliga och personliga.
Under de senaste åren har Zhou Zhixian varit uppmärksam på balanserad utveckling, kompletterat bristerna i utvecklingen av stads- och landsbygdsutbildning och påskyndade den höga kvaliteten och balanserad utveckling av obligatorisk utbildning. En bra skola vid dörren till allmänhetens hus, med fokus på att lösa problem som ”skolfeber” och ”svårigheter i skolan”, så att varje barn kan njuta av rättvis och kvalitetsutbildning.(över)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.