september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

För att rekrytera lärare över hela landet har Nanjing släppt de nio stora åtgärderna för specialundervisning "Expanding Quality and Improvement"

4 min read
Den 24 april var det värd av Nanjing Education Bureau och Nanjing Municipal Party Education Working Committee, med stöd av medle
Den 24 april var det värd av Nanjing Education Bureau och Nanjing Municipal Party Education Working Committee, med stöd av medlemsavdelningen i det gemensamma mötet i Nanjing Special Education Work, och andra enheter och andra enheter. Peizhi Education i Nanjing, regisserad av samhället, hölls i Gulou -distriktet.
Huang Wei, chef för specialutbildningsavdelningen vid avdelningen för grundutbildning vid utbildningsministeriet, Chen Yong, medlem av ständiga kommittén för Nanjing kommunkommittén och minister för propagandavdelning, Xu Zimin, första inspektören för The Standing the the Nanjing Municipal Party Provinsutbildningsdepartementet, Sun Baijun, vice borgmästare i Nanjing Municipal People’s Government, Xia Wei, biträdande direktör för provinsiella funktionshindrade personförbund, ledare som Han Miao, vice sekreterare för kommunistpartiets kommitté deltog i mötet.
Under tiden besökte deltagarna rapporten om specialundervisningens arbetsresultat för specialutbildningsarbetet i ”Nittio -Six Years of Storms and Rains och Shouyou fyrtio år” och tittade på rapportmötet för utvecklingen av Peizhi med hög kvalitet i Peizhi Utbildning i Nanjing.Vid mötet gjorde Nanjing funktionshindrade personförbundet och Folkets regering i Gulou -distriktet, Nanjing konferensutbyten.
Nanjing är en huvudstad av kärlek.1927 grundades Nanjing Blind School och blev den första offentliga specialutbildningsskolan i Kina och födelseplatsen för specialutbildningen för kinesisk offentlig specialundervisning. Tidigare öppnades PEI ZHI Children’s Education;Under det senaste århundradet, utvecklingen av specialundervisning, fyrtio års Peizhi -utbildning, har Nanjing specialundervisning alltid varit i framkant i provinsen och till och med landet och bildat många ikoniska och ledande innovationsresultat.
Under åren har Nanjing Special Education vunnit fyra National Teaching Achievement Awards för grundläggande utbildning och 7 provinsiella undervisningsutmärkelser.I mars 2024 valdes Nanjing City ”från att ha lärt sig” till ”Learning” och ”Good Career” och fokuserade på att lösa ”specialgruppens brådskande och svåra att oroa sig för problem” i praktiken innovationsfallet för det grundläggande utbildningsområdet för Ministeriet för utbildning 2023.Byggandet av Nanjing specialundervisningslärares lärare lärares lärare är mycket effektiva, och Ge Huaqin, en ”modell för att undervisa och utbilda människor i landet”, har dykt upp som en grupp speciallärare som Li Mengwu, Liu Aiqin , Hua Yufeng och andra speciella lärare i landet.
Nanjing har alltid följt populariseringen av inkludering och tog ledningen i provinsen för att uppnå full täckning av stadsområdet i specialutbildningsskolor i 15 år. ), grundskolor och ungdomsskolor i allmänna skolor. Nanjing Lonely Education Children’s Education Research and Guidance Center i provinsen följer alltid professionella vägledningar; Rimlig layout, fullständiga typer, förlängning av båda ändarna och allmän utbildning ”. Från” lärande ”till” bra lärande ”till” bra karriär ”.
”Som Nanjing Special Education Guidance Center fokuserar vi på utbildning av lärare, förbättrar lärarnas undervisningsförmåga och tjänar funktionshindrade barn. Studenter har fått en del grundläggande kunskaper och livsförmågor genom lärarnas utbildning. Efter att ha studerat finns det en stor Antal PEI ZHI -elever som studerar i vanliga skolor ber vi vanliga skolor att inrätta speciella kurser för dessa barn för att ge dem riktad rådgivning och utbildning. Skolor och ett litet antal studenter kan befordras till universitetet. , hoppas kunna följa föräldrar i samma riktning så att dessa funktionshindrade barn får dem att få dessa funktionshindrade barn att få genom att få funktionshindrade barn.
Mötet släppte också de nio stora åtgärderna i specialutbildningen i den nya eran i Nanjing i den nya eran: kvalitetsförbättringsåtgärderna för utbildningskvaliteten för barns utbildning, utbildning av specialundervisningslärare i den nya eran, den gemensamma utvecklingsåtgärden av putskolan och de internationella utbytena och samarbetet med specialutbildningsåtgärder, familjeutbildning Majors Support Actions, Special -Demand Student Education Funding Actions, Special -Demand Children’s Summer Care Actions, Autistic Children’s Education Teachers ’Improvement Actions, Medical and Teaching Combined Combined Combined Combined Combined Combined Lärare utbildar åtgärder och gör ett bra jobb med ”saker runt” genom ”små snitt”.
Chen Yuanqing introducerade: ”De nio handlingsplaner som släppts idag är två involverade i utbildning av autistiska barn. En är förbättringen av kvaliteten på utbildningskvaliteten hos barn med autism. Skolan måste inrätta autismklasser för att genomföra specialundervisning i autism .
Yangtze Evening News/Zi Niu Journalist Wang Ying Photography Nanjing Education Rong Media Center Zeng Wei
Li haihui
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.