september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Minska bördan för lärare i grundskolor och gymnasieskolor!Ministeriet för utbildning: Koncentrerad rättelse och utbildning har inget att göra med aktiviteter

2 min read
För att effektivt minska bördan av icke -utbildningsundervisning i grundskolelärare, utfärdade sekreterargruppe

För att effektivt minska bördan av icke -utbildningsundervisning i grundskolelärare, utfärdade sekreterargruppen för den centrala utbildningsarbetet som ledde ett meddelande och gjorde arrangemang för genomförandet av sociala frågor för att komma in i campus för att minska börda på bördan av grundskolor och gymnasieskolor.

”Meddelandet” klargör omfattningen och målen för speciell rättelse.Centraliserad rättelse av aktiviteter som inte har något att göra med utbildning och undervisning som kommer in på campus när som helst, liksom formalism att kvarhållningsmärken och ljus resulterar i sociala frågor till campus.

”Meddelandet” föreslår fyra huvuduppgifter:

Den första är att systematiskt ordna sociala frågor för att komma in på campus under de senaste åren, formulera åtkomststandarder och stärka problemets rättelse.

Det andra är att etablera ett system med sociala frågor som kommer in i campusgodkännanderapporten, strikt kontrollera provinsiella, kommunala och län –nas sociala frågor för att komma in i campus totalt, etablera en vit lista och meddela den till samhället.

För det tredje kan den specifika planen för sociala frågor att komma in på campus granskas, och den kan integreras enligt det faktiska arbetet för att strikt kontrollera omfattningen och varaktigheten för aktiviteten för att förbättra kvaliteten på att komma in på campus.

Den fjärde är att normalisera och reglera sociala frågor för att arbeta på campus genom övervakning, verifiering och rapportering.

”Meddelandet” kräver att lokala myndigheter höjer positioner, kompakt ansvar och reglerar sociala frågor till campus som en viktig uppgift att sanera utbildningssystemet som formalism i utbildningssystemet.

Informationskälla: Weiyan Education

Följ ”första utbildning”

Dela till Circle of Friends fler överraskningar!

__________________________________

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.