september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Taylor, Jennie samma cirkelpulver?Adidas sport modepåverkan fortsätter att stiga

3 min read
"Samba, Gazelle, Spezial och campus har fortsatt att vara stark och främja tillväxten av idrottsmodeföretag, och samtidigt högskoliga prod

”Samba, Gazelle, Spezial och campus har fortsatt att vara stark och främja tillväxten av idrottsmodeföretag, och samtidigt högskoliga produkter som löpning, fotboll, basket och andra kategorier presterar bra.” sa i Q1 Financial Report Adidas 2024.Förutom ovanstående produkter förväntas SL72 ta över trenden.

Nyligen exploderade Adidas.Serien ”T Shoes” representerad av Samba är den första som startade en retrovåg i världen och lockar supermodellen Kendall Jenner, Bella Hadid, Hailey Bieber och andra stjärnor och andra stjärnor.Enligt snörda uppgifter om marknadsundersökningar ökade försäljningen av SAMBA -serien 2023 med 20 gånger år -på -år och bedömdes som de ”bästa skorna 2023” av den globala auktoritativa medierna ”Footwear News”.

ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDAS ADIDS ”Superstar” Superstar Superstar -serie är hemma och Behoven i Cände -Sureze ”Super” Shoe ”Shoe” Shoe ”Super” Supery Supery Supery ” -serien” Abrow ”T -sko.I februari i år, efter att Taylor Swift slutade i Sydneys turné, klädd i superstjärnskor för att spela den lokala zoo och upptäcktes av de trendiga entusiasterna vid de skarpa ögonen.

Det är värt att nämna att detta inte är första gången Taylor Swift har upptäckts på hans fot adidas stjärnskor.Taylor Swift har upptäckts av trendiga entusiaster många gånger att de bär adidas X Lvy Park Co -Banded Shoes dök upp på gatuskytte, turnering av turnéer och andra tillfällen.

I Kina, Ozmillen, Ozthemis och andra ”pappaskor”, liksom serien ”Light Season Shoes” och Climacool Qingfeng -serien skapad av Adidas Creative Center.

Förutom att upptäcka intern kreativitet, gick Adidas också aktivt med händerna med globala stjärndesigners för att fortsätta konsolidera sina fördelar på sportmode.I oktober 2023 meddelade till exempel Adidas Originals och Edison Chen att de hade nått ett globalt partnerskap och lanserat Adidas Originals av Edison Chen Series, som var allmänt erkänd av trendcirkeln.

Nyligen publicerade Edison Chen en bild av Jennie, en medlem av Blackpink, en medlem av den koreanska populära kvinnliga gruppen på sociala plattformar, har väckt uppmärksamheten hos trendiga entusiaster som bär adidas x clot co -mordkläder.

Med den kontinuerliga ökningen av idrottsmodeinflytande överlämnade Adidas också ett utmärkt resultat svar under det första kvartalet i år.Den första kvartalet finansiella rapport 2024 visar att Adidas under rapporteringsperioden uppnådde intäkter på 5.458 miljarder euro över hela världen, en ökning med 8縛 samma period (samma nedan) i valutan neutral (nedan); och bruttovinstmarginalen ökade med 6,4 procentenheter år -år.

Som en av de viktigaste strategiska marknaderna för adidas, under det första kvartalet av Greater Kina, nådde Greater Kina 900 miljoner euro, en ökning med 8%år -år.Detta är också sedan andra kvartalet 2023 har Adidas Greater China uppnått ”kvalitetstillväxt” under fyra kvartal i rad.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.