september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Många universitet över hela landet främjade partisdisciplininlärning och utbildning

5 min read
För att grundligt studera och genomföra de reviderade "förordningarna om disciplinära åtgärder från Kinas kommunistparti", med partiets central
För att grundligt studera och genomföra de reviderade ”förordningarna om disciplinära åtgärder från Kinas kommunistparti”, med partiets centralkommittés samtycke, från april till juli 2024, kommer partisdisciplinstudier och utbildning att genomföras i hela partiet .Under de senaste dagarna har många universitet över hela landet vidtagit åtgärder för att genomföra utvecklingen av partisdisciplininlärning och utbildning som en viktig politisk uppgift, fästa stor betydelse för och organisera den noggrant och främja det djupa och praktiska och praktiska partiet Disciplininlärning och utbildning.
Sedan utvecklingen av partdisciplin och utbildning har partikommittén vid Peking University bifogat och svarat snabbt.Den 10 april höll skolan en speciell studie av partikommittéer för att studera partiets disciplininlärning och utbildningsfrågor. betonades.
At Tsinghua University, Qiu Yong, Secretary of the Party Committee of the School, presided over the party’s construction and comprehensively and strictly governing the party’s leadership group meeting to review and pass the ”Tsinghua University Party Discipline Learning and Education Work Plan”, requiring the ”Banner” och ”Benchmark” medvetande, och enligt studentpartimedlemmar har de enastående egenskaperna hos pensionerade fakultetsmedlemmar och partimedlemmar och andra grupper genomfört partisciplin och utbildning på ett riktat sätt.
Vid Renmin University of China, partiorganisationerna för 45 högskolor och skolans enheter genom metoderna för att hålla partikommittéer, parti- och regeringens gemensamma möten och möte i partikommittéerna ’teoretiska inlärningscentrum, etc. Branchsekreterare.Inom en vecka har ledarskapsteamet (Teoretical Learning Center Group) och mer än 670 gräsgrenar för de andra nivåerna vid Renmin University of China agerat.
Vid Shanghai Jiaotong University, den 8 april, hölls partiets konstruktion och omfattande och strikta partiledarskapsgruppsmöte för att förmedla de viktiga tal och viktiga instruktioner från generalsekreteraren för det högsta ledarskapet om utvecklingen av partdisciplin och utbildning.Den 16: e höll skolan ett möte för att granska skolans parti -disciplininlärning och utbildningsplan. Organisation … expandera.
Som svar på egenskaperna hos universitetets vetenskapliga forskningsstyrka och aktivt tänkande hos lärare och studenter, anpassar många högskolor och universitet till lokala förhållanden för att undersöka metoderna för partisdisciplininlärning och utbildning med universitetets egenskaper.
Tsinghua University öppnade ämnet ”Party Discipline Learning Education” på den officiella webbplatsen för skolan och öppnade en kolumn med parti -disciplininlärningsmaterial på ”Tsinghua University Party Construction Network” för lärare och studenter att konsultera.Skolan formulerade också den första koncentrerade studieplanen för partiets disciplinärstudieutbildning och läsningskurs och skolledare, redigerade ”Learning References” -partiets studie- och utbildningsalbum och skapade en stark atmosfär av ”Learning Party Discipline, Strong Party Building, Främjande utveckling”.
Harbin Institute of Technology kommer att anta de nyligen reviderade ”förordningarna om Disciplinary Actions of the Communist Party of China” som ett viktigt undervisningsinnehåll för huvudklassen för skolans partiskola. Metoder för att lansera olika former som partimedlemmar och kadrer att ta på sig till scenen, lärare och studenter, partimedlemmar och skolmedlemmar för att komma till skolan för veteranpartimedlemmar.
Faktum är att många universitet undersöker användningen av nya mediemetoder för att främja utvecklingen av partdisciplin och utbildning.
Central South University och ovan är en bra ”Ledent Lesson, Seminary, Counselling Classes, Research Courses och Warning Courses” som transportören.North China Electric Power University erbjuder en lektion av ”inlärningsreglerna” på WeChat Public Account ”Qingfeng Huadian” och har drivits för 13 nummer.East China Normal University öppnar en speciell webbplats för parti -disciplininlärning och utbildning, öppnar viktig distribution, gräs -rötter dynamik, inlärningsmaterial och andra kolumner.
Xiamen University fokuserar på att utöka täckningen av integritetsutbildning med unga kadrer och unga lärare, och genom ideologi, integritet, kultur och integritet, utbilda integritet, positionsutbildning, integrera och främja integritet, för att bygga ett fullständigt utbildnings- och integritetsutbildningssystem, utbildning, utbildning, utbildningssystem, utbildning Vägledande partimedlemmar, kadrer, lärare och studenter bygger sina ideologiska och moraliska försvarslinjer för att förbättra förmågan att vägra korruption och försvar.
Mot problemet kan vi verkligen genomföra partiets disciplininlärning och utbildning.
Den 12 april hölls partiets disciplinärstudie och mobilisering av Peking University och den omfattande och strikta partikonferensen för partiarbete 2024.GU TAO, vice sekreterare för partikommittén vid Peking University, sekreterare för Discipline Inspection Commission, och den statliga tillsynskommissionärens övervakningskommissionär vid Peking University, i kombination med situationen som meddelas av den högre nivån, de typiska fallen som undersöktes och behandlas i i den Skolan 2023, och de framstående frågorna som finns i daglig övervakning för att låta väckarklockan och meddelade läkemedlet den relevanta situationen för de tre nyckelområdena i lärarens moral och övervakning av de tre huvudsakliga nyckelområdena.
Hao Ping, sekreterare för partikommittén vid Peking University, sa: ”Hela skolan måste fördjupa förståelsen för att stärka vikten av partisciplinbyggnad och förbättra entusiasmen och initiativet från partisciplininlärning och utbildning; för att ytterligare fördjupa förståelsen för Genom att ignorera skadan i partiets disciplin och kränka partiets disciplinfrågor.
Vid Renmin University of China organiserade partikommittén vid School of Philosophy nästan 100 personer för att organisera partiets sekreterare och disciplininspektionskommittémedlemmar för att besöka Peking i två faser den 9 och 17 april.I de två tematutställningarna av ”Gao Ji i framsidan, byggde en försvarslinje” och ”fallet som en lektion, och vördnad att veta”, besökte lärarna och eleverna lärarna och eleverna genom typiska fall för att analysera larmet , i slutändan och vördnad för vördnaden.
För att göra ett bra jobb med varningsutbildning sorterar vissa högskolor och universitet typiska fall av kränkningar av lagar och disciplin och kränkningar av skolan under de senaste fem åren, bedriver forskning och analys av trender, egenskaper och lagar och organiserar Kadrer och anställda på enheter som sjukhus och sjukhus till folkets domstolar för att delta i rättegången mot viktiga fall av skolor och acceptera dem.(China Youth Daily · Zhongqing.com Reporter Ye Yuting)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.