september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Han har lärt sig att utöva det -guizhou huishui fast och ordnad genomfört parti -disciplininlärning och utbildning

5 min read
Sedan inlärning och utbildning på partiets disciplin, Huishui County, Guizhou -provinsen, har Guizhou -provinsen noggrant plan

Sedan inlärning och utbildning på partiets disciplin, Huishui County, Guizhou -provinsen, har Guizhou -provinsen noggrant planerat och distribuerat det och fokuserat på de nyligen reviderade ”förordningarna om den kommunistiska handlingen av Kinas kommunistparti” (nedan kallad den som den som hänvisas till den som den som hänvisas till den som den som hänvisas till den som den som hänvisas till som den nyren ”Regler”), som leder majoriteten av partimedlemmarna och kadrerna, Ming Ji och definition, internaliserar disciplinen i reglerna och disciplinen i dagligt arbete och beteendekriterier och utövar kommunistpartiets ursprungliga uppdrag med partiets faktiska handlingar Disciplin och partdisciplin.

Fokusera på fokus för att lära sig och förstå essensen i andlig essens

Nyligen har majoriteten av partimedlemmarna och ledarna i Huishui County fokuserat på kraven i partiets disciplininlärnings- och utbildningsmål, med fokus på lärande och nära kopplat personligt tänkande och arbete.

Den 15 april höll länets partikommitté ett möte i ständiga kommitténs expansionsmöte och partiets byggarbetsgrupp för att förmedla andan i centralkommittén i Central-, provinspartiekommittén och State Party Committee Party Construction Work Group och ”CPC Central Office Office för att genomföra parti -disciplininlärning i hela partiet. Meddelandet om utbildning, studier och distribuera parti -disciplininlärning och utbildning.

Den 18 april utfärdade länets partikommitté ”genomförandeplanen för att genomföra partiets disciplinära studier och utbildning i länet” och ”implementeringsplan för ständiga kommittén för Huishui County Party Committee of the Communist Party of China” för att helt överväga Arbetsegenskaper och faktiska planer för situationsplanering för att säkerställa att utbildningen för lärande av parti kan genomföras riktade och fokuserade.

Den 22 april hölls partiets disciplinutbildning och läsningskurs i ständiga kommittén för länspartiekommittén och länsnivå ledarskapsteamet.

Den 23 april hölls det speciella centraliserade seminariet i County Party Committee Theoretical Learning Center -gruppen. av en.

Drivet av demonstrationen av länspartiets kommitté och drivning kommer alla avdelningar (enheter) på alla nivåer i länet över länet att flytta snabbt för att följa upp och organisera läsningskurser. och utbildning.

Från och med den 30 april inrättade de 76 partikommittéerna (partiarbetskommittéer, partgrupper) i Huishui County en specialparti -disciplinärstudie och utbildningskurser för att genomföra i djupstudier och diskussioner genom specialrådgivning, gruppdiskussioner och utbyten.Länets 643 partifilialer och 17545 partimedlemmar genomförde solid parti -disciplinlärande genom ”tre möten och en lektion”, temaparti, etc., och främjade partisdisciplininlärning och utbildning för att komma in i deras sinnen, gå djupt och effektivt.

Berika formen för lärande för att säkerställa omfattande täckning

Var uppmärksam på verkligheten i parti -disciplininlärning.Huishui County har anpassat sig till lokala förhållanden för att genomföra olika former av studier och utbildning för att säkerställa att partdisciplin och utbildning inte läcker en person och täcker dem omfattande.

Länspartiekommittén formulerade ”Huishui County” åtta Huahua ”-mekanismen för att förbättra partimedlemmarnas ledningskvalitetsplan” och etablerade en ”en -på -en” och ”en -till -Meus” gemensamt parningssystem. 768 mobila partimedlemmar i länet, 1916 pensionerade partimedlemmar, 681 681 specialgrupper som de gamla och svaga och funktionshindrade partimedlemmarna, genomför online -leverans, på -site och parning av skolor. skickad

Organisatoriska avdelningen för länspartiets kommitté organiserar partimedlemmar och kadrer för att utföra ”daglig centraliserad vetenskap”. Mer än 300 personer och testar tre gånger för att göra disciplinmedvetande komma in i ditt sinne.

Länsdisciplinkommitténs tillsynskommitté valde ut kadrer med hård politisk kvalitet, starkt partiandekoncept, solida teoretiska färdigheter och fin affärsnivå för att tjäna som ”rena skolor” för att bygga en ren utbildningsrådgivare och till ”reglerna om disciplinär disciplin av Kinas kommunistparti ”,” Förordningar om den kommunistiska partiets discipliniska disciplin, ”” ”” Regler om disboning av offentliga institutioner ”och annat innehåll som förklaras i djup förklaringar, utbildar och vägleder majoriteten av fakulteten och personalen till Känner till disciplinen och lägger en disciplinär grund för byggandet av ”Clean School”.

Party School of the County Party Committee lanserade tolkningskursen ”förordningar” och täcker specialutbildningen för unga och medelålderade kadrer som ”Huishui County 2024 Cadre Cadres ’Party Entry Cultivation and Relations Class”, till exempel specialklasserna av unga kadrer, unga kadreutbildningskurser och ledarskapskadres förmåga att utföra sina uppgifter.

Enligt egenskaperna hos partimedlemmar i ”Sanxin” -partiets organisation, arbetspositionerna och inrättandet av partiets parti av partiorganisationen, specialrådgivningen och utbildningen vid dörren, partibyggnadens tjänst och studiematerialet levereras för att vägleda dem på ett ordnat sätt för att genomföra partdisciplin och utbildning.

Yishui Town tar studien av ”reglerna” som en viktig agenda för partikommittén.

County Rong Media Center ger full spel till rollen som den allmänna opinionen, öppnar en kolumn med ”Party Discipline Learning and Education” och driver tolkningsartiklarna och ”förordningar” dagligen genom ”Good Blossoms” WeChat Public Account ”, Bra blommande vatten ”app, etc. Video, guide partimedlemmar och kadrer för att lära av” fragmentering ”-tiden.

Stärka varningsutbildningen och uppnå ”ji” som ditt eget bruk

Sedan partiets disciplin och utbildning började har Huishui County fortsatt att stärka varningsutbildningen, helt klicka och använda varningsutbildningsresurser, genomföra varningsutbildning i flera former, främja lärande med fall, främja reformer med ärenden och låta majoriteten av partiet Medlemmar och kadrer vaknar, öppna bottenlinjer, vördnad i vördnad för vördnad för vördnad, förstå vad som kan göras och vad du inte kan göra, internalisera disciplin i hjärtat, externisera den och verkligen uppnå ”disciplin” som din egen användning.

Länets disciplinutskottets tillsynskommitté gav full spel till rollen som offline varningsutbildningsbaser och uppmanade alla avdelningar i alla enheter i länet att organisera kadrer och anställda för att besöka basen. människor.När det gäller partimedlemmar och kadrer som undersöktes och straffades valdes 26 typiska fall i fall av brott mot lagar och discipliner, och mer än 300 exemplar av ”Huishui County Warning Education Reading” publicerades i olika avdelningar i länet.Fotografera 2 varningsutbildningsfilmer, djupt analysera de ideologiska rötterna till problemet med disciplin och lag och effektivt ge uppspelningen till rollen som ”undervisning” i typiska fall, kontinuerligt fördjupa fallet med att främja reformer, konsolidera grunden för ruttnande idéer.

Partiskolan för länets partikommitté skriver ut relevanta disciplinföreskrifter om praktikens handbok, genomför utbildningsutbildning för studenter som deltar studenter och förbättrar praktikanternas disciplin och regler.Öppna 9 Disciplinary Education and Warning Education -kurser som användning av användningen av särskilda resurser för att göra ett privat svärd -Guizhou politiska ledande kadrer använder Maotai Wine för att söka privata intressefrågor ”,” Regler för reglerna ”,” Traffic Safety Warning Education ”.

Den sjätte grundskolan i länet genomförde tematpredikaktiviteterna kring läsningen av ”Integrity of the Guizhou” kalligrafi.Utför ”Book of Tips” -böcker och ”böcker” för att skriva rengöring av kalligrafi kalligrafi -tävling för att skapa ett team av lärare med utmärkta lärare som följer reglerna, integriteten och etiken.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.