september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Nyckeln till att förbättra familjeutbildningen är att lära barn att "leka"

3 min read
WeChat offentligt kontofrågaVissa experter anser att barn bör få leka på gymnasiet.Men som föräldrar, hur s

WeChat offentligt kontofråga

Vissa experter anser att barn bör få leka på gymnasiet.Men som föräldrar, hur ska vi kontrollera skalan och inte låta barn leka med sina sinnen?

expertens poäng

Forskare Chu Zhaohui, forskare vid Chinese Academy of Education and Science: Hur kan föräldrar förbättra nivån på familjeutbildning?Att låta barn älska lärande är viktigare än att be barn att lära sig.Hur man spelar barn är något som föräldrar behöver tänka på.Föräldrar bör odla sina barns ansvarskänsla, andligt samarbete, intressen, hobbyer etc. i aktiviteten.Hjälp barn att uppleva reglerna, övervinna svårigheter och vara ansvariga för deras handlingar och vägleda dem att förstå andras betydelse för att slutföra en viss aktivitet.

Lär barn att göra allt från en tidig ålder.Låt dem starta självförvaltning, självtjänst, självutbildning och lära sig att förhandla och dela med andra.Barns moraliska utveckling inkluderar sex stadier: förlita sig på straff, arbete genom mutor, fungera med charm, förlita sig på självdisciplin, förlita sig på välvillighet och kärlek och förlita sig på riket.Föräldrar kan stimulera sina barns höga krav för sitt eget liv baserat på de olika stadierna i sina barns moraliska tillväxt.

Föräldrar kommunicerar ofta med sina barn, låter barn veta om de stora händelserna och svårigheterna i familjen och hitta en lösning tillsammans.Från en tidig ålder har han en kvantitativ uppdelning av hushållsarbete med dina barn, diskuterar med barn och måste övervinna svårigheter för att övervinna svårigheter, som att köpa mindre leksaker och äta mindre mellanmål.Försök att undvika föräldrar och barn njuta av det.Att bry sig och kärlek till barn är grunden för utbildning.

Familjen är den mest känslomässiga relationen.Föräldrar bör noggrant observera, uppmärksamma barnets autonoma tillväxt- och utvecklingsläge, balansera känslomässiga relationer, undvika tvärbestämning och effektivt använda känslor för att utbilda barn.

Det finns vanligtvis två förhållanden mellan de två generationerna av far och son: en är nära och samordnad, och den andra är inte särskilt samordnad eller till och med motsatt.Föräldrar bör hitta passformen mellan de två generationerna av far och son.Effekterna av medfödd arv och den förvärvade kulturmiljön på utvecklingen av barn är grunden för faderns och sonens beslag.Föräldrar bildar en familj och bildar naturligtvis ett kulturellt område. Det påverkar deras barn varje dag.

Föräldrar kan gradvis hitta sig själva och sina barns tydliga pekar genom utforskningen av det dagliga livet.På detta sätt odlas barnets intresse gradvis genom vissa aktiviteter och motiverade varandra för att göra barn tydligare om sin egen riktning.Efter en lång tid kommer föräldrar och barn att gå längre och längre vid denna passform.På vägen där barnet är förenligt med sin talang är förenlig med hans talang, bör föräldrar släppa mer för att låta barnet förverkliga sig själva och inte ingripa för mycket.Stående på sidan av vägen uppmuntrar publiken tankning, och barnen kan utvecklas oberoende, och till och med deras föräldrar kan göra sitt ansvar.

Text/reporter Zhang Yuemei

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.