september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Zhejiangs ingångsturné har inlett "Xiaoyangchun", och antalet beställningar på sommaren har ökat kraftigt kraftigt

7 min read
Tide News Intern Qiu Meng Reporter Zhou Linyi"Sedan början av våren blir affärsreseföretaget bättre och bättre och mer
Tide News Intern Qiu Meng Reporter Zhou Linyi
”Sedan början av våren blir affärsreseföretaget bättre och bättre och mer än 200 grupper har rankats i april.” ”Mer och fler utländska gäster som konsulterar West Lake -relaterade turismprodukter” … Nyligen, många resor Byråer i Zhejiang har rapporterat att utländska turister som fick utländska turister fick antalet människor har fortsatt att öka, och inträdesturismverksamheten ”överträffar förväntningarna.”
Uppgifter från provinsavdelningen för litterära och kulturella korsningar visar att från januari till februari i år fick provinsen 125 000 utlänningar, en ökning med 2,7 gånger år till år och antalet turister från alla kontinenter ökade.
Hur varm kommer ”vårbrisen” i inträdesturnén, hur länge kommer det att blåsa?
Emily -familjen från Frankrike spelar i West Lake.Foto av praktikant Qiu Meng
Jämfört med ”specialstyrkor” är uppslukande upplevelse mer populär
”Hej kära turister, biljetten till Santan Yinyue säljs …” Framför West Lake Cruise Ticket Hall, turister är som vävning och många utländska turister.
”Jag anlände precis till Hangzhou idag och förberedde mig för att resa till West Lake. För några dagar sedan gick jag till Hengdian, Wenzhou och Taizhou för att klättra på bergen och titta på vattnet, särskilt bekväma!” till reportrar.”Hangzhou är en stad med både modernisering och mänsklighet. När jag korsar vägen kommer fordonet aktivt att låta fotgängare ges. Även nära det natursköna området med stor trafik är transporten ordnad.”
Entry Tour har accelererat och antalet utländska turister växer gradvis.Nyligen visade en uppsättning data från den officiella WeChat -offentliga redogörelsen för ministeriet för kultur och turism att antalet turister i Qingming -festivalen i år, antalet turister i mitt land nådde 1,041 miljoner, nära samma period 2019 .
Chunjiang vatten varm anka profet.Resebyråer tog ledningen när han kände värmen i marknaden för marknaden.
”Det finns mer än 200 inkommande resegrupper i april, och det finns cirka 100 grupper i maj. Tillväxten av turister är mer än dubbelt samma period förra året.”
Tack vare det gynnsamma visumet fritt, blir attraktionen av transnationell turism som ”försvinner” mer och mer attraktiv.
Sedan början av detta år har Kinas visum -fria ”vänskrets” fortsatt att expandera.Efter den officiella effekten av sino -thai -mutual visumavtalet den 1 mars, från och med den 14 mars, har Kina en prövningsvisum -fri politik i Schweiz, Irland, Ungern, Österrike, Belgien och Luxemburg.Herr Jia sa: ”Det förväntas att på sommaren kommer inträdesgruppen att inleda en våg av tillväxt. För närvarande har vi fått många europeiska turister, inklusive olika former av resor och forskningsturism.”
Många utövare har observerat att en ny trend är att efterfrågan på inkommande turismturism är mer personlig.Utländska turister som kommer till Kina är inte längre nöjda med de mosaiska attraktionerna att besöka, men bedriver en djupare och unik upplevelse.Från standardiserad till personalisering har det utökat ett bredare utrymme för marknaden för inträde, men ställer också nya testfrågor för utövare.
”Tidigare var vår turnéväg partisk mot den traditionella populära naturliga natursköna platsen. De flesta av de kommande till Hangzhou började från West Lake och passerade genom Santan Yinyue, Huargang Guanfu, Lingyin Temple och andra natursköna platser, men nu kommer de att uppmärksamma Santan Yinyue, att gå med i den kulturella upplevelsen. ”Årets nya rutt har lagt till Meijiawu -tespekulation, museumsbesök etc., vilket gör att turister kan uppleva Zhejiangs kulturarv mellan” Stir -fry, en synvinkel ”.”Jämfört med turismen” specialstyrkor ”föredrar utländska turister uppslukande upplevelser. Vi kommer också att förnya mer speciella projekt och berätta historien om Hangzhou.”
Tyska turister upplever teplockning i Meijiawu.Intervjuperson
Främja många fester för att göra turister lyckliga
Just nu försöker alla parter att främja återhämtningen av inträdesturnén.
På politisk nivå har den upprepade gånger utfärdat dokument över hela avdelningen för att främja en serie smärtpunkter som mobilbetalning och turisttjänster.
Den 9 april i år utfärdade de fyra avdelningarna för People’s Bank of China, ministeriet för kultur och turism tillsammans ”meddelandet om att ytterligare optimera betalningstjänsten för betalning av viktiga kulturturismplatser” för att bättre träffa äldre och utländska människor till Kom till Kina, etc. De diversifierade betalningstjänstens behov för grupper inom kulturturism.
”Förra månaden fann en familjeturist från Qatar att mobiltelefonkortet bara hade trafikfunktioner efter landning, och vi kunde inte skicka textmeddelanden och ringa. Vår personal hjälpte dem omedelbart att ladda ner Alipay och lära dem att skanna koden för att betala . ”Yan Xiaoyue, en anställd i utländskt tillåter betalningscentrum för Hangzhou Xiaoshan International Airport, sa att det är viktigt att ge hjälp i tid efter att ha kommit in i landet. Inte bara kan uppföljningsresan smidigare, utan också Det första intrycket av Kina.
Vad gör Yan Xiaoyue djupt ihåg att efter denna Qatar -turister fick hjälp, skrev de orden ”Jag älskar Kina” på kinesiska på kinesiska.Det rapporteras att servicecentret sedan användningen i mars i år har tjänat mer än 2 000 turister.
Hangzhou Xiaoshan International Airport Overseas Guest Payment Service Center tillhandahåller ett betalningstjänstkonsult och hjälp vägledning för utländska passagerare.Intervjuperson
Som utbudssida söker utövare aktivt nya genombrott.
Flera resebyråer avslöjade att professionella och högkvalitativa nya talanger rekryteras i full gång, och färskt blod injiceras i marknaden för inträde.
Yu, personalen i Zhejiang Youth Hostel Comprehensive Management Department, sa att de rekryterar små språkguider för att förbättra deras förmåga att ta emot turister från olika länder.
För att förbättra strukturen för inträde och locka fler ungdomar optimerar många resebyråer ständigt vägen för att skapa fler inkommande reseprodukter.
”Många av våra nuvarande reseguider är ungdomar. De går i framsidan av trenden och kan hitta nya stanspunkter och online röd mat. Att integrera dessa nya landmärken i turistvägen kommer att få upplevelsen av att uppdatera utländska turister.” Sa Zhang Kezhen.
Framväxten av ”Xiao Yangchun” gav utan tvekan utövare en ”harselpiller”.I upp- och nedgångarna på upp- och nedgångarna främjar de ett litet steg framåt och fungerar stadigt för att främja klättringen av inträdesmarknaden.
Accelerera passagen och gör vårbrisen mer varm
Många utländska turister som kommer till Kina för första gången kommer att använda termen ”högteknik” när de beskriver reseupplevelsen.
”Så snart som kom in på hotellet lockades barnen av roboten i lobbyn. De har aldrig sett dem i Frankrike.” , överallt är de alla smarta.
Hotellrobot.Tuyuan vision porslin
men,Informatiseringen av det kinesiska samhället har förbättrats omfattande, och det har ingen avsikt att bli ett ”dubbel -kantat svärd” -Den mobila betalningen, kläder, mat, bostäder och transportbokning etc., i viss utsträckning, tröskeln för invandring Turism har tagits upp.
”Förra veckan förde jag en inträdesgrupp till Lingyin Temple för att besöka. När turister gick till restaurangen på egen bekostnad mötte en gammal amerikansk make och hustru dilemmaet” svårigheter.Med populariseringen av mobilbetalningar har frekvensen av användning av sedlar minskat, och många leverantörer har ofta inte tillräckligt med kontanter för att hitta noll.Vissa utländska turister är emellertid vana vid att använda kontanter, och de är benägna att pinsamma situationer med ”pengar svåra att spendera, noll svåra att hitta”.
Förutom att betala över gränserna finns det ”missnöje med vatten och vatten”, och utländska turister har ofta ”blockerade tigrar.”På grund av de få engelska tecknen på vissa offentliga platser har utlänningar ifrågasatt utlänningar i planeringsvägarna och trafiktransiterna för intercity.”Tidigare mötte jag turister som inte kunde förstå skyltarna när de gick ut från höghastighetsstationen och inte kunde hitta reseguiden.” till exempel offentliga platser måste snabbt förbättras ytterligare.
För att förbättra Kinas attraktivitet som en internationell turismdestination, för att öppna upp resblock och optimera servicesystemet har det blivit nyckeln.
För inte så länge sedan inrättade Hangzhou Xiaoshan International Airport ett utomeuropeiskt gästbetalningscenter vid T4 International, Hong Kong, Macao och Taiwan för att tillhandahålla en konsultation för betalningstjänster och hjälpa vägledning för utländsk personal att komma till Kina så snart som möjligt.Dessutom främjar Hangzhou också skapandet av en ”One -Stop Foreign -Related Service Platform”, som kommer att integrera olika servicefrågor spridda i olika användningsscenarier i staden och tillhandahålla en stadstjänster.
”Kom till Kina igen på fyra år och utvecklas så snabbt!” .
Vårbrisen som ser fram emot att komma in i landet kan bli mer och mer mild.
”Ange källan”
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.