september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Hengfeng County CPPCC inledde en speciell undersökning av nyutbildningsexperimentreform (bild)

1 min read
Den 23 april inledde Hengfeng County CPPCC en speciell undersökning av reformen av nya utbildningsexperiment.Li Haixing och Liu Yongfeng kom till Heng
Den 23 april inledde Hengfeng County CPPCC en speciell undersökning av reformen av nya utbildningsexperiment.
Li Haixing och Liu Yongfeng kom till Hengfeng County Experimental Primary School och Xing’an School of Hengfeng County för att komma in i klassrummet för att lyssna på föreläsningar. och andra länkar, och relaterade till reformen av nya utbildningsexperiment kommunicerar med cheferna för utbildnings- och idrottsbyrån och skolan.
Li Haixing påpekade att det är nödvändigt att fortsätta att förnya idéer, kombinera den faktiska situationen för utbildningsutveckling i Hengfeng County, vetenskapligt formulera arbetsmål och implementeringsvägar och kontinuerligt spela rollen som studentämnen för att främja effektiviteten av reformen av nya nya Utbildningsexperiment.
Senare höll Liu Yongfeng ett symposium i konferensrummet i Xing’an School i Hengfeng County. och nya idéer och spelar kraftigt rollen som medlemmar i CPPCC -medlemmarna i utbildningsgemenskapen. utbildning.(Reporter Xu Yihang)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.