september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Sydkoreanska turister växer över 900% för att resa till Kina och bli en ny trend i internationella internationella trender

4 min read
"Zhangjia -bergen är fulla av koreanska människor."Enligt statistik från Sydkoreas justitieministeri
”Zhangjia -bergen är fulla av koreanska människor.”Enligt statistik från Sydkoreas justitieministerium nådde sydkoreanska turister som besökte Kina i januari i år 142 000, en ökning med 908,7縛 samma period förra året.
”Zhangjiajie, som ett berömt monument i Kina, visas ofta i koreanska filmer, TV -serier och variationshower, vilket gör koreanska publik nyfiken på Zhangjiajie.” En intervju med People’s Daily Online den 5 mars månaden är den högsta turistsäsongen för sydkoreanska turister att resa till Kina.Populariteten för Zhangjiajie är ännu mer hög.
Sedan början av detta år har sydkoreanska turister fortsatt att öka turismen i Kina.Enligt Li Suxi var antalet utlandet och gruppturister från företaget under det första kvartalet i år 580 000, en ökning med 105%år -år.Antalet turister i Kina har ökat avsevärt från mars, en ökning med 38%månad -månad.
Den berörda personen som ansvarar för den koreanska Air China Market Department sa att från och med april i år har Korean Air återställt driften av 19 rutter i 17 städer i Kina.”År 2024 förväntar vi oss att fler sydkoreanska turister ska åka till Kina, och 2024 förväntas det bli det första året av återhämtningen av Kina och Sydkorea.”
”Det som lockar mig mest i Kina är mångfalden i olika städer. Kina är stor och regionen är mycket annorlunda. Varje stad har sina egna egenskaper.” Kinas denna mångfald kommer alltid att locka mig att resa till Kina och utforska charmen på varje plats. ”
Förutom Sydkorea ökar också populariteten för turister från många länder att resa till Kina, och attraktiviteten på den kinesiska turismmarknaden gradvis har ökat, injicerat i kraften i den globala turistindustrin.
Enligt uppgifter som släppts av Peking Culture and Tourism Bureau för några dagar sedan har inträdesföretaget en uppenbar roll. Nästan 5 gånger.
Nyligen påpekade ”China Entry Tourism Market Flower Report under första halvan av 2024” som släpptes av World Tourism Alliance att efter genomförandet av ömsesidig visumpolitik kom ”nya Matthew” -turister till Kina för att resa i Kina en betydande ökning.
Det är underförstått att det japanska folket som nyligen har rest till Kina har vuxit kraftigt.Genom att ta japanerna som ansökte om ett kinesiskt visum från januari till mars i år som ett exempel överskred antalet sökande i Kanto -regionen enbart 90 000, en ökning med cirka 350%år -år.
Den ryska nyhetsbyrån rapporterar att uppgifter som tillhandahålls av den ryska plattformen för turistservice Onetwotrip visar att ryska turisternas sökning efter Guangzhou, Peking och Shanghai hotell i april är tre gånger föregående månad.Enligt webbplatsen, i destinationen för utländsk turism, har människor den viktigaste tillväxten i Kinas turismbehov, och deras popularitet ökar fortfarande.
De australiska nyheterna har rapporterat att Kina har blivit en av de mest populära turistsökningarna i australierna 2024.I november förra året utfärdade Kina och Australien gemensamt ”Kina -Australiska premiärminister årsmöteens gemensamma utmärkelse” påpekade att de två länderna gick med på att gå in i flera inträdesvisum i 3 till 5 år på grundval av ömsesidig nytta för turism och företag personal.Denna rörelse mottogs väl av människor i den australiska turistnäringen.
”Detta nya visumarrangemang kommer att göra resan mellan våra två länder mer sannolikt”, säger det australiska turism- och transportforumet.
”Förhållandet mellan landet ligger i människors blindhet, och folket är förhållandet mellan sinnen.” .Med genomförandet av olika praktiska åtgärder som Kinas visumfri policyeffekt och bekväm betalning, har i år fler och fler utländska människor kommit in i Kina för att förstå Kina och bli kär i Kina.
Japanska Panda Woodcarvan Ajujinyou delade en gång sin ”kinesiska Panda Tour” genom serier i sociala medier.
”Även om jag återvände till Japan verkade mitt hjärta stanna i Sichuan.”
”Jag gillar kinesisk kultur och kinesiska människors” kärlek ”. Varje gång jag åker till Kina är reseupplevelsen mycket bra.”Hon sa att varje gång jag reste i Kina var det ”att följa det nya.”Varje gång jag kommer känner jag lite utveckling och förändringar.Kanske har utvecklingen av Kina gett en känsla av stabilitet till sina egna medborgare, eller det kan sägas vara säker.
Brian Johnston, en resenär som bosatte sig i Australien, skrev i artikeln ”Varför australier ska återvända till detta fantastiska land” och skriva att Kina är ett av de mest framstående länderna i världen, historia och kultur.Dessutom kan semester att vara djupt förstått här för att förstå de mest bevakade länderna i världen.
Li Fan Wang Quanjiao tillåter Liu Yeting
Källa: People’s Daily-International Channel
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.