september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

2024 National Education Work Deployment Conference hölls

2 min read
Den 26 april hölls National Education Work Deployment Association i Guiyang 2024.Mötet studerade och genomförde general

  Den 26 april hölls National Education Work Deployment Association i Guiyang 2024.Mötet studerade och genomförde generalsekreteraren för det högsta ledarskapet för det högsta ledarskapet och den viktiga utställningen av medvetenheten om etablering av det kinesiska nationens samhälle, med fokus på att främja högkvalitativ utveckling av nationell utbildning, sammanfattande och utbyta erfarenhet, och studera och distribuera nyckelarbete 2024.Weng Tiehui, en medlem av partigruppen och vice minister för utbildningsministeriet, deltog i mötet och höll ett tal.

  Mötet påpekade att för att göra ett bra jobb med nationell utbildning måste vi följa rätt riktning och för att bygga en solid medvetenhet om det kinesiska nationens samhälle som huvudlinjen.

  Mötet betonade att det är nödvändigt att fullt ut implementera de grundläggande uppgifterna för lide Shushu, stärka genomförandet av den nationella allmänna språkutbildningen och undervisningen, främja samma resonans av ideologiska och politiska kurser och läroplanidéer och ge full spel till funktionen av ”Stora klassrum” i samhället. Heder och skam, vanligt, liv och död och öde.

  Mötet begärde att det är nödvändigt att förbättra utbildningsnivån för etniska områden, kraftfullt förbättra förmågan och kvaliteten på lärarnas, i genomförandet av strategin för digital utbildning, gör ett bra jobb i utbildningen av speciella talanger inom etniska områden , Förbättra det omfattande stödet för utbildningsstödet, främja bristerna i utbildningen i etniska områden, smida långa styrelser och smida långa styrelser inser högkvalitetsutveckling.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.