september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Till "trafik" är det ännu mer nödvändigt att "behålla"

5 min read
Light News Reporter Lu Shen Chen GuanheUnder Qingming -semestern i år ökade antalet turistorder i Guiz
Light News Reporter Lu Shen Chen Guanhe
Under Qingming -semestern i år ökade antalet turistorder i Guizhou med 119%året -år och antalet biljettorder på natursköna platser ökade med 380%år -år.Mot bakgrund av den kommande ”1 maj” -helgen och den högsta turistsäsongen, hur kan Guizhou fortsätta turismens popularitet och gripa mer ”trafik”?Hur förvandlar man ”trafik” till ”kvarhållning”?I detta avseende genomförde reportern en intervju.
Rika nya scener av ”check in”
Den 27 mars tilllade Guizhou Tourism ett annat världskort för världskort -Xingyi National Geological Park, som täcker resurserna för viktiga geologiska reliker som Maling River Canyon, Wanfeng Forest, Mudson Forest och Ding Effects Guizhou Longhua. ”World Geopark”.
Qifeng, Waterfall, Canyon, Cloud Sea, Kidong … I den geologiska parken i Xingyi National Park i Guizhou, Liang Quan, en geologisk entusiast från Guangdong, kunde inte låta bli att beundra: ”Titeln på titeln” Karster Kingdom ” I Guizhou! ”
I Xingyi National Geological Park Museum stirrade barnen som kom för att studera på mikroskopet intensivt. Sedimentet.Efter ett tag blev strukturen för de fossila återstående tabletterna gradvis tydlig.Wang Yunzhong introducerade att museet sedan i år har fått mer än 24 000 turister och 8 000 forskningsteam.
”Här kan du inte bara se det vackra landskapet i Wanfeng in i skogen, utan berör också pulsen i jordens historia och livets utveckling.” introducerade att Xingyi National Geopark kommer att fortsätta att berika geologiska vetenskap och studera interaktiva projekt, utnyttja ”World Geological Park” -skylten.
Fokusera på målet att skapa en turistmål i världsklass, viktiga natursköna platser som Wanfeng Forest i sydvästra Guizhou, Laobo Xiaoqi Kong, Qiannan och Miao Village i Xijiang, Southeast Guizhou accelererar uppgraderingen av filer, och lägger till ”Punch Cards” till Guizhou, Guizhou, Mountain Park.
På natten var en nattturné tyst iscenesatt i Anshun Huangguoshu vattenfallsskönsområde under ljuset och skuggan, vattenfallet, bergen och träden verkade bära ett lager av tyll, och många turister var berusade.”Vi kommer att få stöd av att äta, boende, resa, resa, resa och underhållning och fortsätta att lansera nytt spel nytt spel.”
Lanserade en ny rabatt för ”Guizhou”
På eftermiddagen på helgen togs sightseeingbilen genom det fantastiska blommeshavet i Bijie Baili Rhododendron Scenic Area.I mars i år utfärdade Guizhou officiellt flera rabatter som röster utan röster, en dags användning av en -dags användning och 50 % rabatt på motorvägstrafik för Guangdong -turister.”Priset är rabatt, och upplevelsen kommer inte att diskonteras.”
”Våra 40 rum är fulla varje dag.”Ann en brunndrivande gäst.
Etablerade ”Gung Kong och Macao Tourism Alliance” för att utveckla en ny modell av ”One -Course Multi -Stop” -turism i Guizhou och Macao; ”Fyra av de fyra i 287 dagar till de relevanta grupperna undantar förmånspolitiken för en till och en till”, runt de två serien av turistprodukter från ”Huang Xiaoxi Eating Dinner” och ”Shuangyou Guizhou”, och släppte 10 Guizhou turistvägar … Netizens har beklagat: ”Guizhou är för kostnad -effektiv!”
Wanshan är staplad, det blå vattnet rinner och skakningsbåten drar bort dimman.I den unika charmen i den norra Qianbei Water Township sa Tianjin -turisten Liu Jiajun: ”Med en biljett från Guiyang till Zunyi har vi spelat i Chishui Danxia turistområde och Zhuhai Scenic Area, som alla är gratis!”
Sedan början av detta år har Guizhou Innovation lanserat ”maskinens natursköna koppling · Flying to Guizhou” -produkter, öppnat ett antal interna regionala flygbolag i provinsen och förbinder de viktigaste natursköna platserna som Chishui Danxia, ​​Fanjing Mountain, och Huangguoshu vattenfall. ”Resor har blivit ett bekvämt val för fler turister.
Xia Fei, sekreterare för partikommittén och ordförande för Guizhou Branch Airport Management Co., Ltd., sa att det ytterligare kommer att göra ett ”filialsträngar” -märke, förbättra medvetenheten om första personaltjänsten och ge turister en mer Bekväm och mer bekväm reseupplevelse.
Förbättra turisternas nya upplevelse
”Breeze of Qianling Mountain blåser sommaren på gatorna och gränderna …” På fredag ​​kväll sjöng Guizhou -sångaren Shen Dandan och den nya låten ”Guiyang Guiyang” under foten av den antika stadsmuren i Wenchang Pavilion, Yunyan District, Guiyang Stad.Ljus på telefonen och skakar armarna, Shenzhen turist Cheng Qianyu växer: ”En vägkonsert kommer att få mig att se Guiyangs entusiasm.”
Nollbiljetter, nolltrösklar, noll affärsverksamhet Förra året har vägkonserter som har blivit populära på internet blivit ett nytt visitkort i Guiyangs stadskultur.”Jag hörde att det finns aktiviteter och arenor i veckan.” När turisten från Guangxi, blev Luo Lanyan inbjuden att visa sin sångröst när konserten var på väg att ta slut.Hon sa att hon planerade att följa melodin av musik och promenera bra och ”låsa upp” fler överraskningar i Guiyang i djupet.
Idag förbättrar Guizhou kontinuerligt upplevelsen av turister med en mängd olika kulturella turismintegrationsformat som ”Tourism+Performing Arts”, ”Tourism+Sports”, ”Tourism+Research” och konverterar ”Traffic” till ”Retention” Den höga kvaliteten på turismen i turism.
”Bollen har gjort, 3 poäng!””Jag tittade på flera spel, deltog i roliga fotograferingsaktiviteter och lyssnade på konserten gratis.” Fortfarande intressant ”Stämningen på platsen är mycket hej, full av deltagande.”
”’Village BA’ blir en stark motor som driver utvecklingen av turistnäringen och återupplivningen av landsbygden.” Tävlingens renhet kommer att fortsätta att optimera infrastrukturen och byutseendet byens utseende ökar mer integrerade projekt, vilket gör att turister kan uppleva charmen i den nationella kulturen och basketkulturen på landsbygden medan de njuter av rolan i spelet.
Xu Lin, sekreterare för Guizhou Provinsial Party Committee och chef för den ständiga kommittén för provinsens kongress, sa att Guizhou kommer att inrätta de tre stora delarna av resurser, kunder och tjänster och kommer att distribueras och hanteras med flera åtgärder. Varumärket ”Chuanfei” har uppnått nya resultat för att främja byggandet av turismdestinationer i världsklass.
”Guangming Daily” (10: e upplagan 1024, 26 april 2024)
Källa: Guangming.com- ”Guangming Daily”
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.