september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

PAN -TOURISM gör turismen mer "liv"

5 min read
I det snabba moderna livet har turismen blivit ett av sätten som människor slappnar av och letar efter liv
I det snabba moderna livet har turismen blivit ett av sätten som människor slappnar av och letar efter livet.Traditionella turismmetoder är emellertid ofta begränsade till synen för sightseeing och tar bilder, saknar djup och bredd.Under de senaste åren, med den kontinuerliga innovationen och utvecklingen av turistnäringen, har panourism gradvis dykt upp. till medborgare och turister essens
bild

Bryter det traditionella turismläget

Pan -travelindustrin är större


PAN -TOURISM, som namnet antyder, är inte längre begränsad till traditionell attraktioner turism som den integrerar turism i alla aspekter av livet genom att utöka räckvidden och formen av turismaktiviteter, så att människor kan känna det roliga med resor i det dagliga livet och För turister ger en mer diversifierad och personlig turismupplevelse.

”Tidigare, när jag nämnde turism, var det första som alla tänkte på en turistturné, det vill säga den typ av resemetod för att köpa biljetter på attraktionerna och ta bilder under resan. Nu med den snabba utvecklingen av turism Bransch, ett sådant enda turisminnehåll kan länge ha länge kunnat tillfredsställa tillfredsställelse Ms Cui, som har arbetat för turister i mer än tio år, sa att turister nu har ett bredare och djupare behov för turism, och de betalar mer och mer uppmärksamhet på erfarenhet.Turismens destination är inte längre begränsad till det natursköna området, och resan är inte bara att stansa kort.En månads återhämtning, besökande utställningar, deltar i en tävling, lyssnar på en konsert … Denna typ av turism som överskrider begreppet traditionell turism och mer generaliserad är pan -turism.

Pan -travel bryter inte bara den traditionella turismmodellen som är begränsad till besökande attraktioner och uppskattar landskapet.Med fokus på turismaktiviteter har dessa branscher bildat en enorm pan -travelindustri genom koppling och integration, vilket ger turister en mer diversifierad upplevelse samtidigt som de utökade turismmarknaden och driver regional ekonomisk utveckling.
bild

Turismdefinition i Pan -Travel Touring Time

Driva utvecklingen av alla branscher och den heta turismmarknaden


Faktum är att i Changchun har pan -travel -metoden redan dykt upp.

Eftersom ett evenemang kommer till en stad kommer varje Changchun -maraton att locka många inhemska och utländska spelare att delta.Förra året samlade 2023 Changchun Marathon cirka 30 000 spelare runt om i världen för att samlas i Changchun. men också stimulerad turismförbrukning.


bild

Utställningsekonomin har starkt stimulerat Pan -Tourism -industrin.


Som en slags pan -travelindustri har konventionen och utställningsindustrin framgångsrikt lockat passagerarflödet genom olika möten och utställningar.Vid Changchun, SAIC Expo, Farm Expo, Northeast Asian Expo och andra utställningar är människor alltid trångt och trångt.Changchun Automobile Expo som hölls förra året, utställningsförbrukningen drev resultaten.Under utställningen ökade rummen runt hotellet runt SAIC Expo från mindre än 50%till 100%, och den genomsnittliga beläggningsgraden inom 5 -kilometernas radie överskred 80%; (online taxi) Volymen för att stoppa är 34 gånger;Turistattraktioner och fritids- och underhållningsplatser har ökat avsevärt och blivit en sommarmotor som effektivt driver utvecklingen av relaterade industrier.


bild

Luftshowen har blivit en ny höjdpunkt för att öka utvecklingen av panurism.


På liknande sätt öppnade Air Force Aviation 2023 · Changchun Aviation visar mer än 657 000 människor såg utställningen, som en gång gjorde Changchun eld, och samtidigt väckte det också Changchun turismmarknad.Under utställningen har flera National 5A -nivå naturliga platser i Changchun, som gemensamt genomförde aktiviteter med Changchun -flygutställningen, en gång mättnadsvolymen och antog en nuvarande gränsmätning.

Det kan ses att när den traditionella ”turismtiden” har förändrats till ”Panjour Travel Age”, blir definitionen av turism mer och mer bred och pan -turism har framgångsrikt stimulerat den enorma potentialen och vitaliteten på turismmarknaden.
bild

Utveckla nya Pan -Tourism -produkter

Fyra -säsongsutveckling fyra kvarter turism


Det är inte längre begränsat till sightseeingturism som förlitar sig på naturresurser, och den kraftfulla toleransen för pan -travel -turné är mer lämpad för ”Four Seasons Tour” i stadsutvecklingen.Genom att skapa Pan -Tourism -industrin kan Changchun lansera mer innovativa turismprodukter och turismmetoder i turismens off -säsong och bryta turistmarknaden.

Lås upp det nya sättet att fritidslivet, och i Lotus Mountain Ecological Tourist Resort, är Changchun Guoshi Tianlian Cainted Project ”Leisure and Holiday, Health and Pension, Health Medicine, Ecological Agriculture och Culture Education” som det inte skapade. Kangyang -lägenheten och hotellet, men byggde också inomhus heta källor, äldre universitet, golf, biljard, torrland curling, etc., som lockade många äldre människor inom och utanför provinsen att komma hit och öppna en pan -turistupplevelse.Chen Shino, chef för Guoshi Tianlian Group, introducerade att det sedan 2021 sedan 2021 har funnits 50 000 kunder som har kommit och erfarenhet.För närvarande har den tredje fasen av Changchun National Tiaolian Cainting Project också startat. Människor i alla åldrar, så att alla kan njuta av samma lycka i resor och semester i livet.

I utvecklingen av Pan -Tourism -industrin introducerade Lianhua Mountain Tourism Resort också Northern Medicine Traditional Chinese Medicine Culture Health Valley Project för att integrera kulturturism i den traditionella kinesiska medicinindustrin.För några dagar sedan är projektet under uppbyggnad i den andra och tredje fasen. Park Experience Area, The Science Popularization Zone of the Forest och Rurical Tourism Recuperation Rural Tourism.


Pan -travelindustrin under uppbyggnad kommer inte bara att ge nya reseupplevelser för medborgare och turister, utan också bryter säsongsbegränsningarna och bättre hjälper Changchuns utveckling av fyra säsonger.
bild

Pan -Travel Travel Expanding New Tourism Scene

Öppna fler nya sätt för turism för att få nya upplevelser


I den nuvarande eran av pan -travel är det inte längre ett traditionellt och enda beteende, utan mer och mer ”liv”.Särskilt när traditionell punch -typ turism inte längre kan tillgodose resebehovet hos alla, sträva efter mer djup, temperatur, dåligt syfte och avslappnade utforskningsstäder är populära och blir en av de mycket personliga panoren.

På gatorna och körfältet, känna världens fyrverkerier, se staden väl och upplever djupt den kulturella historien och stadskulturen i staden. Byggande … allt stoppade av stadens promenad.Öppna en ny turistupplevelse i en Pan -Tourism -metod.

Knacka helt på egenskaperna hos urbana kulturella egenskaper.
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.