september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Young People’s Tour Group är het för personliga tjänster eller välkomnar solen

3 min read
Gui Yaoqi, kritiker av Yangcheng kvällsnyheterDet finns ett varmt fenomen under maj -dagens semester.Enlig
Gui Yaoqi, kritiker av Yangcheng kvällsnyheter
Det finns ett varmt fenomen under maj -dagens semester.Enligt medierapporterna måste dessa ”nya spel” de gamla rutinerna från föregående ”handla med gruppen” och ”här”, som har inträffat med ungdomars nuvarande personliga behov.
Det är underförstått att denna typ av spel kan anpassa spelvägen och också tillhandahålla professionella resor och flygtjänster, vilket i sin tur för att maximera tillfredsställelsen av personliga behov.Det kan ses att i samband med ”gruppturnén” tidigare justerar turismmarknaden också sin egen produktmodell för att skapa raffinerade produkttjänster baserat på marknadssegmentens behov.
Under ett tag, i människors intryck, är ”gruppturerna” som dök upp i attraktionerna alla åldrande grupper som bär röda hattar.Så att gruppturismen har blivit en situation att skratta av ungdomar.I själva verket är det inte fel att delta i resebyrån. och så vidare.För att övervinna nackdelarna med dessa branscher måste du förbättra servicekvaliteten och det är säkert förbättring av gruppavgiften.
Men om prisdiskriminering kan screena liknande, högkvalitet och vanliga konsumentgrupper, kommer det att bli ett mycket värdefullt marknadssegment.Denna idé är faktiskt inte färsk, eftersom resebyråer alltid har haft VIP -resetjänster för enhetskunder är det bra att vilja leva bra och äta bra. höger.
Under den nuvarande ekonomiska miljön, mät gruppen av ungdomar och återge priset, linjen, innehållet och värdet, och det är också en väg ut för resebyråer.Dessutom gillar ungdomar också att rapportera gruppen, och tidningsgruppen är att hålla gruppen.Det finns en hobby att spela spel, en feber med fotografering, ett dansande intresse för att sjunga och dansa och till och med få män och kvinnors vänner, bara för att bo på den bästa utväg.Så länge divisionen är detaljerad och uppgifterna är tillräckligt rika, desto fler förhållanden för att gräva och omorganisera ungdomsmarknaden.
För närvarande är kostnaden och kostnaden för självdrivande turné och gratis resor fortfarande relativt höga.Det bör betonas att under strävan efter nya materiella sysselsättningar behövs ungdomar att anpassa, umgås och högkvalitativa reseupplevelser, justera och innovera produktformer för att möta initiativet.Blanda inte olika åldrar, olika utbildning, olika inkomstvillkor och till och med grupper av rökning utan rökning.
Till exempel kanske ungdomar på IT -arbetsplatsen inte är brist på pengar men saknade vänner, särskilt heteroseksuell kommunikation, sedan när de utformar rutter och resor måste resegrupper fullt ut få kundernas personliga behov och göra den bästa matchningen.Ställ in tröskeln för män och kvinnor, designa könsproportioner och ställa in inkomsttrösklar, då kommer en sådan grupp att ha mycket fantasiutrymme och öka chansen att underlätta goda saker.Tillsammans med bättre transport, bättre boende och mer lösa gratis projekt kan mer marknadssvar erhållas.
Får jag fråga, är traditionella resebyråer redo?
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.