september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Tangshan Youth New Fashion: "Hur kan det finnas nattskolans rökelse i kvällsmat"

3 min read
Den 25 april, vid ungdomspalatset i Tangshan City, tog lärarna i den etniska dansklassen i Youth Night School lektioner.Foto av Wang
Den 25 april, vid ungdomspalatset i Tangshan City, tog lärarna i den etniska dansklassen i Youth Night School lektioner.Foto av Wang Yumin, en reporter från Hebei dagligen
På kvällen den 23 april var Tangshan något cool efter regnet.Atmosfären i ungdomspalatset i Tangshan City var het på grund av ankomsten av en grupp ungdomar -ungdomskolan började!
”Efter att ha väntat i några dagar kunde jag gå till klassen.” Hon passerade klockan 18:00.
”Youth Night School registrerar sig. Jag tog tag i kvoten i Guzheng -klassen. Om du vill delta, rapportera det snabbt!””Tidigare lekte jag antingen med min mobiltelefon hemma, eller så gick jag ut för att äta kvällsmat med vänner.” Din kropp och själ, du kan också lära dig färdigheter och få vänner. ”Hur kan det finnas nattskolan i kvällsmat?”
Samma dag rapporterade Man Jianying sitt namn.”Jag har alltid varit missnöjd med min makeupteknik. När jag ser den vackra smink av andra har jag avundsjuk. Att det var lågt i utgifter.
Youth Night School Organization Tangshan Youth Palace är en ungdomstjänstbyrå under Youth League och Municipal Party Committee.”Tangshan är en pilot för byggandet av ungdomsutvecklingsstäder över hela landet. Vi bygger aktivt ungdomsscener för att förbättra städernas attraktivitet för ungdomar.” av Yuan när det gäller kostnader, Youth Night School använde ”en kvällsmat” pengar för att äta ungdom med rik andlig mat.
Priset är lågt och högt, varför är det garanterat?Svaret är att förlita sig på den offentliga välfärden och inkluderingen av ungdomspalatset.”Lärarna i föreläsningarna är alla erfarna lärare i ungdomspalatset. De har ingen professionell nivå.” Studenter registrerar sig.
”Innan vi sätter kursen har vi i stor utsträckning begärde åsikter från ungdomar genom metoden för att utfärda elektroniska undersökningsfrågor.” , han vände sig till konst och fritid. ”Planerade ursprungligen att börja i maj, alla var mer entusiastiska och vi tvingades börja i förväg.”
På sidan, Sun Ying, en musikråd som var upptagen med att svara på nyheten om studentgruppen: ”Praktikanterna har ropat för att låta oss öppna kursen!” Ying sa: ”Den för närvarande registrerade mest är post -80 -talet, de finns en dröm om olönsam konst i mitt hjärta.”
Studenten Shi Mengzi kom att drömma.”När jag var liten gillade jag trummorna. Jag kände att det var särskilt coolt att vara en trummis, men vid den tiden trodde mina föräldrar att jag var en tjej och borde vara tyst och sa att hon inte skulle låta det.” namn heter.
Klockan 19:20, med barnhyllorna, hällde Shi Mengzi och andra unga studenter i klassrummet.
”Du går till kontoret med lärar Sun först, och din mamma kommer att hämta dig efter klassen.””Efter att barnet lär sig att lära sig är den här mamma riktigt bra!”(Hebei Daily Reporter Wang Yumin)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.