september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Tillkännagivande av Di Su Fashion Co., Ltd. 2023 Vinstfördelningsplan

20 min read
Securities Code: 603587 Securities ABBREVIATION: DI SU Fashion Meddelande Nummer: 2024-008    Styrelsens styrelse och all

  Securities Code: 603587 Securities ABBREVIATION: DI SU Fashion Meddelande Nummer: 2024-008

  

  Styrelsens styrelse och alla styrelseledamöter garanterar att det inte finns några falska register, vilseledande uttalanden eller stora utelämnanden i detta tillkännagivande och ta ett juridiskt ansvar för äktheten, noggrannheten och integriteten i dess innehåll.

  Viktigt påminnelse om innehåll:

  ● Fördelningsgraden per aktie: 0,80 yuan (inklusive skatt) per aktie kommer att delas ut per aktie.

  ● Denna vinstfördelning är baserad på det totala antalet aktier i bolagets totala aktiekapitalregistrerade registreringsdatum för kapitalregistreringsdatumet.Företagets aktier som innehas av företaget deltar inte i denna vinstfördelning genom att återköpa specialkonton.

  ● Om företagets totala aktiekapital har förändrats innan genomförandet av kapitalet tilldelas kapitalfördelningen kommer andelen av distributionen per aktie inte att ändras, det totala tilldelningen justeras i enlighet därmed och den specifika justeringen kommer att tillkännages.

  1. Huvudinnehållet i vinstfördelningsplanen

  I granskningen av Jinglixin -bokföringsföretaget (Special Ordinary Partnership) var företagets nettovinst hänförligt till aktieägarna i noterade företag 2023 RMB 493,632,406,42.Enligt styrelsens beslut ska företagets totala aktiekapital för att dra av företagets återköp av särskilda värdepapperskonton 2023 tilldela vinster.Vinstfördelningen är som följer:

  1. För att bättre återlämna investerare och dela företagets tillväxtinkomster med investerare, på förutsättningen att säkerställa företagets normala drift och långvarig utveckling, avser företaget att utfärda kontantutdelning till alla aktieägare på 8.00 Yuan (inklusive skatt ) per 10 aktier.Från och med avslöjandet av detta tillkännagivande var företagets totala aktiekapital 477 386 282 aktier, och aktiekapitalet på 475 996 282 aktier efter företagets återköp av särskilda värdepapperskonton (1 390 000 aktier) togs från företaget. hänförligt till noterade företag 2023 var 77,14%.

  2. Den 16 oktober 2023 höll företaget den sjunde sessionen i företagets 4: e styrelse och den åttonde sessionen i den 4: e tillsynsstyrelsen i styrelsen. miljoner aktieoptioner till 17 incitamentobjekt, och priset på kapitalbankens eget kapital var 12,32 yuan/aktie.Den 27 november 2023 slutförde företaget fastighetsregistreringsförfaranden vid Shanghai -filialen i China Securities Registration and Settlement Co., Ltd., med ett registrerat aktieoption på 1,39 miljoner miljoner exemplar, som alla lagrades i företagets speciella värdepapper Konto, totalt 1 390 000 aktier deltog inte i denna vinst.

  3. Den 27 april 2022 höll företaget det sjuttonde mötet i företagets tredje styrelse och granskade och godkände ”förslaget till företagets budplan för budgivning”.Från och med 13 april 2023 slutförde företaget återköpet.Enligt artikel 8 i ”Shanghai Stock Exchange Listed Company Self -Regulatory Supervision Guide No. 7 -Buyer”, använder listade företag kontanter som en övervägande och använder ett koncentrerat bud för att återköpa aktier. Årets relevanta andel av kontantutdelningen.År 2023 återköpte företaget totalt 2 508 668 aktier i en koncentrerad anbudstransaktionsmetod, och mängden kontantutdelning var 40 109 373,33 yuan (exklusive transaktionsavgifter), och redovisade 8,13%av nettovinsten som kan hänföras till aktieägarna med noterade företag i 2023.

  Sammanfattningsvis var företagets totala utdelning 2023 420 906 398,93 yuan, och stod för 85,27%av nettovinsten som kan hänföras till aktieägare i noterade företag 2023.

  Till exempel, under avslöjandet av detta tillkännagivande till dagen för genomförandet av kapitalregistreringsdatumet, på grund av konvertibla obligationer, återköpsaktier, har aktieincitamenten beviljat aktier återköp av avbokning, större tillgångsavorganisation aktier återköp, etc., bolagets totala aktier har ändrats har ändrats Företaget kommer att behålla andelen av distributionen per aktie och justera den totala distributionen i enlighet därmed.Om det efterföljande totala aktiekapitalet ändras kommer den specifika justeringen att tillkännages.

  Vinstfördelningsplanen måste lämnas in till aktieägarmötet för granskning.

  2. Beslut -beslutsförfaranden för företagets resultat

  (1) Sammanfattning, granskning och omröstning av styrelsemötet

  Företaget höll det nionde mötet i den fjärde styrelsen den 25 april 2024. erhållen med 9 röster, 0 röster, 0 röster och 0 röster.Denna plan uppfyller den vinstfördelningspolicy som föreskrivs i företagets bolagsordningar och företagets avslöjade aktieägares avkastningsplan.

  (2) Uppmaningskommitténs yttranden

  Övervakningsstyrelsen utfärdade följande åsikter: Företagets 2023 -vinstfördelningsplan föreslås i kombination med faktorer som företagets faktiska drift, ekonomisk status och långvarig utveckling. , som är i linje förordningar om vinstfördelning såsom kontantutdelning.Styrelsens omröstningsförfaranden för denna vinstfördelningsplan uppfyller lagarna och förordningarna och de relevanta bestämmelserna i ”föreningens artiklar”, och omröstningsförfarandena är juridiskt effektiva.Jag håller med om att lämna in det till företagets aktieägarmöte för granskning.

  3. Relaterad risk påminnelse

  Denna vinstfördelningsplan kombinerar faktorer som företagets lönsamhet och framtida kapitalbehov.Vinstfördelningsplanen måste fortfarande överlämnas till företagets aktieägarmöte för att granska och godkänna genomförandet innan de genomförs.

  Särskilt tillkännagivande.

  Di Su Fashion Co., Ltd.

  Styrelse

  26 april 2024

  

  Värdepappers kod: 603587 Säkerhetsförkortning: DI SU -mode

  Di Su Fashion Co., Ltd.

  Det första kvartalsrapporten 2024

  Styrelsens styrelse och alla styrelseledamöter garanterar att det inte finns några falska register, vilseledande uttalanden eller stora utelämnanden i detta tillkännagivande och ta ett juridiskt ansvar för äktheten, noggrannheten och integriteten i dess innehåll.

  Viktigt innehållsprompt

  Företagets styrelse, styrelse och styrelseledamöter, handledare och ledande ledning garanterar äkthet, noggrannhet och integritet i kvartalsrapportens innehåll. .

  Den som ansvarar för företaget, den person som ansvarar för redovisningsarbetet och den person som ansvarar för redovisningsbyrån (revisor) garanterar äkthet, noggrannhet och fullständig finansiell information i kvartalsrapporten.

  Huruvida de finansiella rapporterna under det första kvartalet har granskats

  □ Ja √ Nej

  1. Huvudsakliga finansiella uppgifter

  (1) Huvudsakliga redovisningsdata och finansiella indikatorer

  Enhet: Valuta: RMB

  

  (2) Icke -återkommande vinst- och förlustartiklar och belopp

  √ tillämpligt □ Ej tillämpligt

  Enhet: Valuta: RMB

  

  För det icke -återkommande vinst- och förlustprojektet som företaget inte kommer att listas som ”icke -återkommande vinst och förlust av företagets företagsinformation Förklaring Tolkningstolkning Nr 1 -Icke -återkommande förlorar”. 1 -Non -återkommande förluster och förluster som anges av icke -återkommande förlorade, som definieras som konventionella vinst- eller förlustprojekt, bör förklaras.

  □ Tillämplig √ Ej tillämplig

  (3) Huvudbokföringsdata, förändringar i finansiella indikatorer

  √ tillämpligt □ Ej tillämpligt

  

  2. Aktieägarnas information

  (1) Det totala antalet allmänna aktieägare och antalet föredragna aktieägare och de tio bästa aktieägarna som innehar aktieinnehavslista

  Enhet: lager

  

  Obs: Di Su Fashion Co., Ltd. Återköp av special värdepapperskonto som innehar 1 390 000 obegränsade försäljningsandelar i obegränsad försäljning, och står för 0,29%av företagets totala aktiekapital.

  Aktieägare med mer än 5%, de 10 bästa aktieägarna och de 10 bästa aktieägarna i obegränsad försäljning av obegränsad försäljning som deltar i överföringsbranschen

  □ Tillämplig √ Ej tillämplig

  De 10 bästa aktieägarna och de 10 bästa aktieägarna i obegränsad försäljning och cirkulation av aktier har förändrats på grund av orsakerna till exporten/avkastningen.

  □ Tillämplig √ Ej tillämplig

  3. Andra påminnelser

  Det är nödvändigt att påminna investerare att uppmärksamma annan viktig information om företagets rapporteringsperiod

  □ Tillämplig √ Ej tillämplig

  Fjärde, kvartalsvis finansiella rapporter

  (1) Typer av revisionsapparater

  □ Tillämplig √ Ej tillämplig

  (2) finansiella rapporter

  Till tillgång till tillgångsfrist

  31 mars 2024

  Förberedningsenhet: Di Su Fashion Co., Ltd.

  Enhet: Yuancoin: RMB Audit Type: Oförvisad

  

  Person som ansvarar för företaget: Ma Ruimin, den person som ansvarar för redovisningsarbete: Zhang Juns redovisningsinstitution: Huang Caifen

  Konsoliderad resultaträkning

  Januari till mars 2024

  Förberedningsenhet: Disu Fashion Co., Ltd.

  Enhet: Yuancoin: RMB Audit Type: Oförvisad

  

  Om företagets sammanslagning under samma kontroll under denna period, är nettovinsten som realiserats innan sammanslagningen: 0 yuan, och den nettovinst som realiserats av fusionen under föregående period är: 0 yuan.

  Person som ansvarar för företaget: Ma Ruimin, den person som ansvarar för redovisningsarbete: Zhang Juns redovisningsinstitution: Huang Caifen

  Konsoliderat kassaflödesuttalande

  Januari till mars 2024

  Förberedningsenhet: Disu Fashion Co., Ltd.

  Enhet: Yuancoin: RMB Audit Type: Oförvisad

  

  Person som ansvarar för företaget: Ma Ruimin, den person som ansvarar för redovisningsarbete: Zhang Juns redovisningsinstitution: Huang Caifen

  (3) För första gången 2024 involverade förklaringen av de nya redovisningsstandarderna eller riktlinjerna för första gången anpassningen av finansiella rapporterna i början av året

  □ Tillämplig √ Ej tillämplig

  Speciellt tillkännagivande

  Di Su Fashion Co., Ltd. Styrelse

  25 april 2024

  

  Securities Code: 603587 Securities ABBREVIATION: DI SU Fashion Meddelande Nummer: 2024-015

  Di Su Fashion Co., Ltd.

  Tillkännagivande av upplösningen av det nionde mötet i den 4: e styrelsen

  Styrelsens styrelse och alla styrelseledamöter garanterar att det inte finns några falska register, vilseledande uttalanden eller stora utelämnanden i detta tillkännagivande och ta ett juridiskt ansvar för äktheten, noggrannheten och integriteten i dess innehåll.

  1. Situationen för styrelsemötet hölls

  Di Su Fashion Co., Ltd. (nedan kallad ”Di Su Fashion” eller ”Company”) var klockan 14:00 den 25 april 2024 kl 14:00 på plats. 8: e våningen i Hui Century Plaza höll det nionde mötet i den fjärde styrelsen.Den 15 april 2024 utfärdade företaget ett mötesmeddelande till alla styrelseledamöter, handledare och ledande chefer som skickats av specialpersonal, e -post, uttrycksleverans, telefon, fax eller tillkännagivande.Mötet borde gå till 9 styrelseledamöter, och 9 styrelseledamöter var faktiskt;Sammanfattnings-, sammankallnings- och omröstningsförfarandena för mötet överensstämmer med de relevanta bestämmelserna i ”Company Law of the People’s Republic of China” (nedan kallad ”bolagslag”) och ”Företagsartiklar av förening”.

  2. Styrelsens råd

  Mötet var ordförande av Ma Ruimin.

  (1) ”Förslaget om företagets årsrapport 2023 och dess sammanfattning” beaktades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Innan styrelsen för inlämnande av styrelsen för granskning har förslaget granskats och godkänts av det sjätte mötet i bolagets fjärde styrelse, och styrelsen för styrelsen enades om ärendet.

  För mer information, se ”DI SU Fashion Year Report 2023” och ”Di Su Fashion 2023 Årsrapport Abstract” avslöjas den 26 april 2024.

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (2) ”Förslaget om arbetsrapporten om företagets styrelse 2023” granskades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (3) ”Förslaget om företagets finansiella feta rapport från 2023 övervägs.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (4) ”Förslaget om företagets 2023 -miljö, Social and Corporate Governance (ESG) -rapport” övervägs.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se företaget den 26 april 2024, som avslöjade rapporten ”DI Sui Fashion 2023, Social and Corporate Governance (ESG) på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange.

  (5) Ett förslag om ”specialrapport om lagring och faktisk användning av företagets Metropolitania -butik 2023 och faktisk användning” övervägs.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se företagets specialrapport om ”DI SU-mode om lagring och faktisk användning av insamlade medel och faktisk användning” på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange den 26 april 2024 (tillkännagivande nummer: 2024-004).

  (6) Ett förslag om ”förslaget om kontanthantering om användning av vissa lediga medel för företagets användning av vissa lediga medel”.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se ”tillkännagivandet om företagets kontanthantering om kontanthantering av företaget om kontanthantering” den 26 april 2024 på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange-webbplatsen den 26 april 2024 (tillkännagivande nummer: 2024-005 ).

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (7) Ett förslag om ”förslaget om användning av några av företagets lediga medel för kontanthantering” övervägs.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se ”tillkännagivandet om företagets kontanthantering om kontanthantering av företaget för kontanthantering” den 26 april 2024 på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange-webbplatsen den 26 april 2024 (tillkännagivande nummer: 2024-006 ).

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (8) ”Förslaget om att bekräfta företagets dagliga anslutna transaktioner 2023 och det uppskattade företagets dagliga relaterade anslutna transaktioner 2024” granskades och godkändes.

  Röstresultat: 4 röster är överens, 0 röster mot, 0 röster avstår.

  Ma Ruimin, Ma Limin, Ma Limin, Ma Yixin och Jiang Yan från företagets relaterade styrelseledamöter i företaget har undvikit att rösta av denna proposition i enlighet med förordningar.

  Innan styrelsen lämnades in hade förslaget att företagets fjärde oberoende styrelseledamöter specialiserade möte för granskning och godkännande 2024, och oberoende styrelseledamöter enades om lagförslaget.

  För detaljer, se ”DI SU -modens dagliga relaterade transaktioner från företaget 2023 och tillkännagivandet av företagets 2024 Daily Affiliated Transaction” den 26 april 2024 avslöjade på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange.

  (9) Förslaget om företagets moralfördelningsplan 2023 granskades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  I granskningen av Jinglixin -bokföringsföretaget (Special Ordinary Partnership) var företagets nettovinst hänförligt till aktieägarna i noterade företag 2023 RMB 493,632,406,42.Enligt styrelsens beslut ska företagets totala aktiekapital för att dra av företagets återköp av särskilda värdepapperskonton 2023 tilldela vinster.Vinstfördelningen är som följer:

  1. För att bättre återlämna investerare och dela företagets tillväxtinkomster med investerare, på förutsättningen att säkerställa företagets normala drift och långvarig utveckling, avser företaget att utfärda kontantutdelning till alla aktieägare på 8.00 Yuan (inklusive skatt ) per 10 aktier.Från och med avslöjandet av detta tillkännagivande var företagets totala aktiekapital 477 386 282 aktier, och aktiekapitalet på 475 996 282 aktier efter företagets återköp av särskilda värdepapperskonton (1 390 000 aktier) togs från företaget. hänförligt till noterade företag 2023 var 77,14%.

  2. Den 16 oktober 2023 höll företaget den sjunde sessionen i företagets 4: e styrelse och den åttonde sessionen i den 4: e tillsynsstyrelsen i styrelsen. miljoner aktieoptioner till 17 incitamentobjekt, och priset på kapitalbankens eget kapital var 12,32 yuan/aktie.Den 27 november 2023 slutförde företaget fastighetsregistreringsförfaranden vid Shanghai -filialen i China Securities Registration and Settlement Co., Ltd., med ett registrerat aktieoption på 1,39 miljoner miljoner exemplar, som alla lagrades i företagets speciella värdepapper Konto, totalt 1 390 000 aktier deltog inte i denna vinst.

  3. Den 27 april 2022 höll företaget det sjuttonde mötet i företagets tredje styrelse och granskade och godkände ”förslaget till företagets budplan för budgivning”.Från och med 13 april 2023 slutförde företaget återköpet.Enligt artikel 8 i ”Shanghai Stock Exchange Listed Company Self -Regulatory Supervision Guide No. 7 -Buyer”, använder listade företag kontanter som en övervägande och använder ett koncentrerat bud för att återköpa aktier. Årets relevanta andel av kontantutdelningen.År 2023 återköpte företaget totalt 2 508 668 aktier i en koncentrerad anbudstransaktionsmetod, och mängden kontantutdelning var 40 109 373,33 yuan (exklusive transaktionsavgifter), och redovisade 8,13%av nettovinsten som kan hänföras till aktieägarna med noterade företag i 2023.

  Sammanfattningsvis var företagets totala utdelning 2023 420 906 398,93 yuan, och stod för 85,27%av nettovinsten som kan hänföras till aktieägare i noterade företag 2023.

  Till exempel, under avslöjandet av detta tillkännagivande till dagen för genomförandet av kapitalregistreringsdatumet, på grund av konvertibla obligationer, återköpsaktier, har aktieincitamenten beviljat aktier återköp av avbokning, större tillgångsavorganisation aktier återköp, etc., bolagets totala aktier har ändrats har ändrats Företaget kommer att behålla andelen av distributionen per aktie och justera den totala distributionen i enlighet därmed.Om det efterföljande totala aktiekapitalet ändras kommer den specifika justeringen att tillkännages.

  För detaljer, se ”tillkännagivandet av 2024-008 i 2024-008) som avslöjades den 26 april 2024 den 26 april 2024 på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange.

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (10) Förslaget om företagets rapport om utvärderingsrapport 2023 granskades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Innan styrelsen för inlämnande av styrelsen för granskning har förslaget granskats och godkänts av det sjätte mötet i bolagets fjärde styrelse, och styrelsen för styrelsen enades om ärendet.

  För mer information, se företagets ”Di Su Fashion Internal Control Evaluation Report” på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange den 26 april 2024.

  (11) ”Förslaget om att bekräfta företagets styrelseledamöter och handledare för 2023 och 2024 lönplan” övervägs.

  Röstresultat: Med tanke på lönen för alla styrelseledamöter i detta lagförslag, baserat på principen om försiktighet, undviker alla styrelseledamöter omröstning.Jag gick med på att lämna in lagförslaget till aktieägarmötet för övervägande.

  1. Lönen för företagets styrelseledamöter och handledare 20123

  Om företagets ledande chefer fungerar som företagets styrelseledamöter kommer de inte att få styrelselön förutom lönen för ledande befattningshavare;Företagets handledares lön kommer inte längre att få handledarbidraget utöver lönen för det faktiska jobbet.

  2. Lönplanen för styrelseledamöter och handledare 2014

  (1) Företagets styrelselönsplan

  Företagets icke -oberoende styrelseledamöter kommer inte längre att få styrelseledamoten utöver lönen för företagets faktiska arbetsposition;

  (2) Företagets handledares lönsplan

  Företagets handledares lön kommer inte längre att få handledarbidraget utöver lönen för det faktiska jobbet.

  Innan styrelsen för inlämnande för granskning har förslaget granskats av företagets fjärde styrelse och bolagets utvärderingskommitté.

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (12) ”Förslaget om att bekräfta uppdraget för ledningen för företaget 2023” övervägs.

  Röstresultat: 5 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Företagets relaterade styrelseledamöter Ma Ruimin, Ma Limin, Ma Yimin och Tian Lin undgick omröstningen av detta lagförslag i enlighet med förordningar.

  Enligt ”bolagslag”, ”företagsartiklar av förening” och ”regler för den speciella kommittén för styrelsens styrelse”, hänvisar till lönenivån för ledande chefer för noterade företag i samma bransch i Kina, Kombinerat med företagets faktiska drift, granskad av företagets styrelse och utvärderingskommittén för att bekräfta bekräftelsen av företagets ledande chefer 2023.Företagets ledande chefer utvärderar omfattande lön i enlighet med de specifika förvaltningspositionerna, faktiska arbetsprestanda i företaget och i kombination med företagets driftsresultat.

  Innan styrelsen för inlämnande för granskning har förslaget har granskats och godkänts av det fjärde mötet i företagets fjärde styrelse och det fjärde mötet i utvärderingskommittén.

  (13) Ett förslag om ”Rapporten om resultatet av bolagets styrelse 2023 -styrelsens revisionskommitté 2023”.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Innan styrelsen för inlämnande av styrelsen för granskning har förslaget granskats och godkänts av det sjätte mötet i bolagets fjärde styrelse, och styrelsen för styrelsen enades om ärendet.

  För mer information, se företagets ”Rapport om utförandet av avdelningen för avdelningen för styrelsen 2023” på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange den 26 april 2024.

  (14) Förslaget om ”Rapporten om företagets 2023 oberoende styrelseledamöter” granskades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se företagets ”Entry Fashion Director ’Report från 2023 Independent Director” den 26 april 2024 på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange.

  Räkningen måste fortfarande lämnas till företagets aktieägarmöte.

  (15) ”Förslaget om fortsatt två -224 bokföringsföretag” granskades och godkändes.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  LIXIN Accounting Firm (Special Common Partnership) (nedan kallad ”LIXIN”) är ett bokföringsföretag med en värdepappersföretag som godkänts av finansministeriet och Kina Securities Regulatory Commission.Under den årliga revisionen 2023 slutförde LIXin effektivt de relevanta finansiella rapporterna revisions- och internkontrollrevisionsarbetet och fullgjorde fullt ut ansvaret och skyldigheterna för revisionsinstitutet.Med tanke på ovanstående situation föreslås det att fortsätta anställa LIXIN som företagets finansiella revisionsinstitution 2024. är 300 000 yuan.

  Innan styrelsen för inlämnande av styrelsen för granskning har förslaget granskats och godkänts av det sjätte mötet i bolagets fjärde styrelse, och styrelsen för styrelsen enades om ärendet.

  För mer information, se företagets ”tillkännagivande om förnyelse av 2024 bokföringsföretag” (tillkännagivande nummer: 2024-009), som avslöjades den 26 april 2024 på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange-webbplatsen.

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (16) Förslaget om planering för aktieägarnas utdelning under de kommande tre åren (2024-2026) under de kommande tre åren (2024-2026).

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se ”tillkännagivandet om planeringsplanen för planering av planeringsplaneringsplanen för företagets företag under de kommande tre åren (2024-2026)” (Tillkännagivande nummer: 2024-010), som var Revisad på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange -webbplatsen den 26 april 2024.

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (17) Ett förslag från de ”begränsade aktierna på de begränsade aktierna i incitamentsobjekten som har beviljats ​​av exciteringsobjekten som har återköpats för återköp”.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se ”tillkännagivandet av begränsade aktier med begränsade aktier på tankningsobjekten vid försäljning av återköp för den begränsade försäljningen” (tillkännagivande nummer: 2024 -011).

  (18) ”Registrerad kapital och revision”<公司章程>Förslag.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Med tanke på företagets 2023 aktieoptioner och begränsade aktieincitamentsplaner för återköp av avbokningen av föryngringen, men de totala begränsade aktierna har inte upphävts har de totala aktierna totalt 335 000 aktier. Registrerat kapital kommer att ändras från 477 386 282 yuan till 477,051 282 yuan.

  Dessutom, i enlighet med bestämmelserna i relevanta lagar, förordningar och regleringsdokument som ”Shanghai Stock Exchange Stock Listing Rules”, ”Riktlinjer för noterade företag”, ”Riktlinjer för noterade företag (reviderade 2023)”, kombinerat med The The the the the the the the the the the the the the the the the the the Ovan nämnda förändringar avser företaget att ”bolagsföreningens föreningsartiklar genomförde ändringsförslag. Samtidigt begärde styrelsen aktieägarmötet att godkänna styrelsen och styrelsen att gå igenom relevant Industriella och kommersiella förändringsregistreringsförfaranden.

  För mer information, se företagets ”DI Sui -mode om registreringskapital och ändring den 26 april 2024 avslöjas på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange<公司章程>Tillkännagivande ”(Tillkännagivande nummer: 2024-012).

  Förslaget måste överlämnas till företagets aktieägarmöte för behandling.

  (19) Förslaget om att ändra vissa system i företaget granskades.

  1. Granska och godkänna ”ändringsförslaget<公司股东大会议事规则>Förslag;

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  2. Granska och godkänna ”ändringsförslaget<公司董事会议事规则>Förslag;

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  3. Granska och godkänna ”ändringsförslaget<公司独立董事工作制度>Förslag;

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  4. Granska och godkänna ”ändringsförslaget<公司董事会专门委员会议事规则>Förslag;

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  5. Granska och godkänna ”om bildning<公司独立董事专门会议工作制度>Förslag;

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  6. Granska och godkänna ”om bildning<公司会计师事务所选聘制度>Förslag;

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  I förslaget måste Sub -Motion 1, 2, 3, 5 och 6 överlämnas till företagets aktieägarmöte för övervägande.

  (20) Förslaget om holdingbolagets 2023 årliga aktieägarkonferens granskades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se företagets ”Di Su-modens meddelande om att hålla 2023 års generalförsamling” (tillkännagivande nummer: 2024-018), som avslöjades på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange den 26 april 2024.

  (21) Förslaget om ”förslaget om att anpassa företagets fjärde styrelsens revisionskommitté” beaktades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För att ytterligare förbättra bolagsstyrningsstrukturen, se till att standardiserad drift av den särskilda kommittén för styrelsens styrelse och ge full spel till rollen som specialutskottet i styrningen av det noterade företaget, i enlighet med artikel 5 av de ”administrativa åtgärderna för oberoende styrelseledamöter för noterade företag” som utfärdats av China Securities Regulatory Commission ”För att inte fungera som chef för det noterade företaget som Senior Manager” har företaget gjort följande justeringar av medlemmarna i Styrelsens 4: e styrelse för styrelsen:

  Ma Ruimin, ordförande och chef för företaget, är inte längre ledamot i styrelsen för styrelsen.Efter justeringen var medlemmarna i företagets fjärde styrelse: Ms Zhang Chun (ordförande), Shi Weilei och Jiang Yan.

  Innan styrelsen överlämnades till styrelsen hade förslaget granskats och godkänts av det tredje mötet i den fjärde styrelsen för styrelsen för bolaget.

  (Tjugo -två) Ett förslag om ”Apocalypse of the Company’s Board of Director 2023 Performance of the Supervision Ansvar” granskades och godkändes.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Innan styrelsen för inlämnande av styrelsen för granskning har förslaget granskats och godkänts av det sjätte mötet i bolagets fjärde styrelse, och styrelsen för styrelsen enades om ärendet.

  För mer information, se företagets rapport den 26 april 2024 avslöjade ”rapporten om revisionskommittén för DI Sui -modekontrollen om bokföringsföretagets resultat” på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange.

  (23) Förslaget om utvärderingsrapporten om företagets 2023 -bokföringsföretag 2023.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Innan styrelsen för inlämnande av styrelsen för granskning har förslaget granskats och godkänts av det sjätte mötet i bolagets fjärde styrelse, och styrelsen för styrelsen enades om ärendet.

  För mer information, se företagets ”utvärderingsrapport om utförandet av utförandet av utförandet av 2023 årliga bokföringsföretag” den 26 april 2024 på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange den 26 april 2024.

  (24) Ett förslag om ”specialrapport om oberoende självinspektion av företagets styrelse för oberoende styrelseledamöter” granskades och godkändes.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se företagets specialrapport om ”DI Sui Fashion Board om oberoende styrelseledamöters oberoende självinspektion” den 26 april 2024 på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange.

  (Tjugo -fem) Förslaget om ändring av redovisningspolicy granskades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  För mer information, se ”tillkännagivandet om DI Sui-modens redovisningspolicyförändring” (tillkännagivande nummer: 2024-014), som avslöjades på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange den 26 april 2024.

  (26) ”Förslaget under det första kvartalet 2024” granskades.

  Röstresultat: 9 röster är överens, 0 röster motsätter sig, 0 röster avstår.

  Innan styrelsen för inlämnande av styrelsen för granskning har förslaget granskats och godkänts av det sjätte mötet i bolagets fjärde styrelse, och styrelsen för styrelsen enades om ärendet.

  För mer information, se företagets ”Rapport om första kvartalet 2024” den 26 april 2024 på webbplatsen för Shanghai Stock Exchange.

  Särskilt tillkännagivande.

  Di Su Fashion Co., Ltd. Styrelse

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.