september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Observation av Canton Fair 丨 Nya produktförändringar, "modevärdet" på Canton Fair

6 min read
Originaltitel: Observation av Canton Fair 丨 Nya produktbyteprodukter, "Fashion Value" -explosionen av Canton Fai

Originaltitel: Observation av Canton Fair 丨 Nya produktbyteprodukter, ”Fashion Value” -explosionen av Canton Fair

Den 1 maj anlände den tredje fasen av den 135: e Canton -mässan enligt schema.Med ”Good Life” som kärnan visas 5 professionella sektorer, med totalt 21 utställningsområden, som täcker ämnen som leksaker och gravida spädbarn, hemtextiler, hälsa och fritid etc. för att förbättra människors livskvalitet och En bättre livserfarenhet.Bland dem har nya och konsument nya produkter som är nära besläktade med människors liv dykt upp med många nya modeprodukter ”Black Technology”, nya idéer och nya mönster, så att inhemska och utländska köpare kan känna de mest trendiga ”nya krafterna”.

Den uppslukande utställningen Chen Taos nya explosiva nya produkt ”Uppfinningsrikedom” värms upp

Enligt reporterns förståelse, från och med igår (3 maj), hölls totalt 334 spel i den första showen av den första showen av den nya produkten på Canton Fair.På platsen blev den centrala plattformen en ”modevisning” på några sekunder, och alla typer av populära kostymer var bländande;

Med den mest populära catwalk -showen som ett exempel flyttade utställarna den ”stora showen” i Fashion Week till scenen på Canton Fair. .

Bland dem tog Jiangsu Shuntian Co., Ltd. två tema modevisningar i tävlingsserien.Inklusive ”sanddynerna” inspirerad av den extra sandstormen på våren. linje med den nuvarande trenden.Och ett annat tema ”Physicalemotion” är inspirerad av det tryck som genereras av moderna människor i deras arbete.

Förutom den ”framtida känslan” -mode catwalk har designen av kinesisk stil också lockat till att stoppa kinesiska och utländska köpare.Zibo Big Dye Silk Group Co., Ltd. tog med sig en live visning av serien av silkesjalor.”Floating Dreams”, ”Huayun Fengxiang”, ”Att växa upp” och andra produkter visar den poetiska och konstnärliga betydelsen av den kinesiska kulturen och använder traditionella element i modern design för att skapa produkter med både kulturell charm och modeandan. charm.

Samtidigt har barnliknande och söta leksaksprodukter också dykt upp många ”nationella tidvattnet” -designer.En keramikfigurer som kallas ”Baby’s Hearts” designade på scenen som släppts av den nya produkten, som orsakade ”åskådare”.Zhang Xuechun, chef för Su Haohongye Co., Ltd., introducerade att denna produkt är inspirerad av keramikfigurerna i Shaanxi -museet. Mer intressant.Under showen höjde publiken ofta sina händer för att delta i interaktionen och älskade de vackra plyschleksakerna.

Fler och fler produkter designade för husdjur visas på scenen med nya produkter.”’Mao Child” är en viktig familjemedlem.

Nya produkter som Science and Technology -tyger, intelligenta sportförsörjning, har både nominellt värde och konnotation;

Spela ”svart teknik” för att leva det nya och friska nya livet

Släppandet av nya produkter på den centrala plattformen är inte bara en visuell fest, utan också en kollision av mode- och affärsmöjligheter.

Många företag har också tagit med sig många nya ”Fashion Black Technology” -produkter till köpare.Inklusive butikskläder, modeväskor, hälsoteknik etc. visar nytt liv och smak.De ”ur cirkeln” med mode och uppfinningsrike inspirerade konsumenternas önskan att köpa och injicera ny vitalitet på marknaden.

”Vi tar med sig den senaste vattenfria och färgning av textilteknik. Den största funktionen är att rädda energi.” Mindre vattenfärgningsteknik, denna teknik löser de tekniska svårigheterna som uppstår av den aktuella aktiva färgämnesfärgningen.Reportern fick veta att många köpare på europeiska och amerikanska marknader har ett stort intresse för produkter som produceras av denna teknik och är optimistiska om marknadens utvecklingsutsikter.

I utställningshallen i Shuntian, Jiangsu, såg reportern också en speciell maskin så länge tyget läggs in kommer datorn att matas in i relevant information, och den realistiska tillämpningseffekten av detta tyg kan genereras omedelbart.”3D -skanning är en ny teknik som vi för närvarande använder. Företagets digitala teknik har varit helt integrerad i den dagliga verksamheten.” Hall och online -studio.

Vid lanseringen av Peaks nya produkter såg reportern också många röda bollar i många köpare.Enligt den som ansvarar för pulvret är denna lilla boll gjord av ”strategi” -materialet.Det är underförstått att den nya UP30 Pro Max -produkten som tas med Peak denna gång är genom denna teknik för att minska skorna med 55%, slitmotståndet ökar med 300%och stoppet glider med 35%.

Det är inte svårt att upptäcka att vid ”show” av den första showen i den första showen av den nya produkten på Canton Fair, fångar olika företag starkt marknadens efterfrågan och utnyttjade ”svart teknik” för att förbättra praktiken, sinnet av produktens teknik och mode och visade den globala vetenskapliga och tekniska innovationen.Samtidigt har scenen i den första showen i den första utställningen av den nya produkten bidragit till affärsförhandlingarna mellan utställarna och köparen.

Mode nya produkter ”säljer globalt” för att släppa ny konsumtion ny vitalitet

Med utvecklingen av teknik och förändring av koncept har ”miljöskydd”, ”teknik” och ”hälsa” blivit nyckelorden för utvecklingen av modebranschen.

I den första utställningen av den första utställningen av den nya produkten från Canton Fair har många modeföretag innoverat traditionellt hantverk genom oberoende forskning och utveckling och lanserat en serie miljövänliga tyger och plaggprodukter. kunder.Dessutom har utomhussporter och funktionella kläder skenat på denna Canton -mässa och blivit en mycket märkt ”explosiv modell” -produkt.Ett antal hälsosamma fritidsprodukter är också eftertraktade av utländska köpare.Det kan ses att dessa produkter inte bara uppfyller konsumenternas behov av komfort och praktiska, utan också återspeglar de globala konsumenternas strävan efter natur och hälsosamma livsstilar.Vissa branschexperter berättade för reportrar att med förbättring av människors miljömedvetenhet och förändring av hälsokoncept kommer sådana produkter att ha en bredare marknadsutsikt.

För närvarande har den första showen av den första showen av den nya produkten skapat ett populärt fönster för mode nya produkter.Fenomenet med geniala nya modeprodukter visar inte bara den oändliga charm av mode+teknik, utan visar också den nya estetiska och nya vitaliteten på konsumentmarknaden.”Tack vare den första showen av den nya produkten från Canton Fair! Tack vare företagets stöd kan vi marknadsföra företagets senaste FoU -resultat under de senaste åren.” ., Ltd. Berättar reportrar att efter att ha deltagit i utgivandet av den centrala plattformen fick de omedelbart en aktiv förhandling från utländska affärsmän på plats och återigen förklarade betydelsen av evenemanget för utställarna.Zhu Xiru, en designer av Hunan Huasheng Industry and Trade Co., Ltd., berömde också den första showen av den första showen i den nya produkten. Nya produkter från företaget visades, och Kinas ursprungliga design befordrades också, vilket hjälpte Kina att skapa landet och gå till världen.

På platsen sa många köpare att genom den första showen av den första showen i den nya produkten kan de bättre förstå marknadsdynamiken och anpassa upphandlingsstrategin för att möta den föränderliga konsumenternas efterfrågan och få fler möjligheter att ansluta till utställare Essence

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.