september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Balansen mellan lån för turismindustrin i Shandong Rural Commercial Bank of China överstiger 40 miljarder

5 min read
Under "1: e" -semestern, Qingdao Mangrove Red Nose Clown Festival var Zibo City "Qi Gong Speaking Media" och "Xunmen

  Under ”1: e” -semestern, Qingdao Mangrove Red Nose Clown Festival var Zibo City ”Qi Gong Speaking Media” och ”Xunmengtai Erzhuang” i Zaozhuang City populära.Enligt beräkningen av turistundersökningar och passagerarflöde och konsumtion Big Data, ”1 maj” -semestern, fick provinsen 48,712 miljoner inhemska turister, som ökade med 24,5縛 samma period förra året.Bakom Shandongs kulturturism är oskiljbar från den exakta riktningen för den 2024 Shandong kulturturismindustrin högkvalitativ utvecklingskonferens om ”högkvalitativ utveckling av kulturturismindustrin”, och det är oskiljbart från det starka stödet från finansinstitut.

  Som huvudstyrkan i landsbygden har den provinsiella jordbrukskreditförbundet grundligt genomfört det relevanta beslutet och utplaceringen av provinsutskottet och provinsregeringen. Den högkvalitativa utvecklingen av kulturturismindustrin som en viktig åtgärd för att betjäna landsbygdens föryngring och utfärda ”åsikter från den provinsiella landsbygdens kommersiella bank om etablering av landsbygdsföryngring Qilu -modellen för att hjälpa till att genomföra genomförandet av modern jordbruksverksamhet Provinser ”och andra institutionella metoder, vägleda den kommersiella banken på landsbygden i den kulturella turismindustrin, innovera karakteristiska finansiella produkter och tjänster, öka ökning av kreditstödet har främjat den högkvalitativa utvecklingen av kulturturismindustrin med ekonomisk hård makt och bidrog med kraften i landsbygdens kommersiella bank för skapandet av varumärket ”HKST Shandong Haopin Shandong”.I slutet av mars var antalet hushåll i turistnäringen i provinsen 35 600 hushåll, med en balans på 41,44 miljarder yuan, en ökning med 7,319 miljarder yuan från början av 2023.

  Hjälp att lysa upp

  ”Bra gäst Shandong bra pin shandong” guld skylt

  Shandong Liu Liushun Food Co., Ltd. är belägen i ursprunget till Longkou -fans & mdash;När man går in i produktionsverkstaden körs en rad avancerad produktionsutrustning med hög hastighet, och arbetarna avslutar fläktens sortering och förpackar nervöst och ordnat.

  ”Byggandet av den nya produktionslinjen kräver medel. Den preliminära utrustningsinvesteringen är relativt stor. Flödesfonderna för råvarorna räcker inte.” Commercial Bank tog initiativ till att tjäna och anpassa serviceplanen.

  Det har också fått finansieringsstöd är Guanxian Oil Peach.I de höga standardvinter varma växthusen i Licai Village, Donggu Town, Kina, är den ”kinesiska oljan Tao First Village”, röda oljepersporter, som rubiner, berusade.

  ”Utvidgningen av växthuset behövde snabbt medel. Det var första gången som Runchang Rural Commercial Bank hade ansökt om ett lån på 200 000 yuan och hjälpte mig att bygga fyra nya oljepersik. .Under ledning av den provinsiella jordbrukskreditförbundet organiserade Runchang Rural Commercial Bank Juenki kundbasmarknadsföring ”Red Vest” -teamet för att genomföra kredit till de åtta oljepersikplantningsbyarna i jurisdiktion. har försett dem med mer än 4400 miljoner yuan i finansieringsstöd.

  Under de senaste åren har den provinsiella jordbrukskreditförbundet instruerat den provinsiella landsbygdens kommersiella bank att följa positioneringen av den lilla marknaden för jordbruksgrenar, kopplar aktivt den lokala kultur- och turismavdelningen för att få huvudlistan ”One Million”, marknadsföring av Key Industrier, etc. I slutet av mars, 465 Key Marketing Rural Tourism Industries, med ett brev på 194 000, en ökning med 33 000 hushåll i början av året, med en balans på 131,6 miljarder yuan, en ökning med 21,1 miljarder från Årets början, en ökning med 21,1 miljarder yuan från början av året.

  Hjälpa till att odla

  Nytt affärsformat, ny modell, ny kinetisk energi

 

  ”Efter att Mengmiao och Mengfu -sceniska området inkluderades i de nationella grundskolestudenternas forsknings- och praktikundervisning, kom de till nedsänkt den antika akademin och läste Mencius berömda forsknings turnéteam.” Jian sa att den genomsnittliga årliga mottagningen av turister på den natursköna platsen var cirka 400 000.Efter att ha förstått situationen, arrangerade Zoucheng Rural Bank för att personalen skulle komma att docka vid första gången, öppnade den gröna kanalen och utfärdade ett lån på 1 miljon yuan för företaget.

  Weishan Lake, som den största sötvattensjön i norr, kompletterar Grand Canal.Med stöd av de 2 miljoner yuan ”Lulu Hui jordbrukslån” av Weishan landsbygdens kommersiella bank av Weishan och målning Jiangbei Co., Ltd., utforskade den innovativt den nya utvecklingsvägen för ”utveckling, främjande och ledande” landsbygdsåtervinning och homestay Turismen blir en välkänd turistnätverksrött kortattraktion, som har drivit mer än 60 jordbrukare runt de omgivande jordbrukarna.

  Förutom traditionella turiststäder dök också ett antal internetkändisstäder i Shandong.Herr Yuan driver en kolverksamhet i Zibo.Kundchefen för Zhangdian Rural Commercial Bank matchar produkten ”Hjälp Weixi Enterprise Loan” för den, och det tar bara två dagar att utfärda ett kreditlån på 500 000 yuan.Sedan början av detta år har banken också tillhandahållit en sammanlagd betalningskvitton för kunder i 67 -husgrillindustrin.

  Den provinsiella landsbygdskreditförbundet leder provinsens jordbruks- och kommersiella banker för att främja universella kreditprodukter som ”landsbygdslån”, ”Biljetter till turnésköna biljetter” och ”Flowing Water Loan” i provinsen. Banken har utfärdat ett lån på 31.737 miljarder yuan för 48 100 turistindustrins operativa enheter.

  Hjälp att förbättra

  Produktnivå för hög kvalitet

  Som en stark turismstad utvecklar och odlar Linyi City aktivt turismbutikprojekt, skapade noggrant speciallinjeprodukter och berikade turismproduktsystemet.Provincial Agricultural Credit Federation instruerade landsbygdens kommersiella bank i Linyi att fokusera på det nya formatet för kulturturismindustrin, öka kredit för kulturturismindustrin, skräddarsydda finansiella produkter och kontinuerligt berika ”bosättningen” för utvecklingen av utvecklingen av kulturturism.I slutet av mars stödde landsbygden i Linyi 225 hushåll med ett lån på 2 246 miljoner yuan i kulturturismindustrin.

  Det totala planerade området för det Lixian Lishanjian Tourism Resort -området är 3 000 tunnland, med en total investering på 1 miljard yuan och en investering på 200 miljoner yuan i den första fasen.Finansiell rådgivningsteam för Feixian Rural Commercial Bank kom aktivt till dockning, innoverade omvandlingsmodellen för ekologiska resurser, skräddarsydde finansieringsplanen och gav den 20 miljoner yuan i kreditfonder.

  Dessutom lanserade Yishui Rural Commercial Bank innovativt en ”kassör”, som befordrades i provinsen av provinsutvecklingen och turistavdelningen som en typisk upplevelse i ekonomiskt stöd i provinsen, och har investerat totalt 165 miljoner yuan.Tancheng Rural Commercial Bank lanserade ”China Revitalization Loan”, som hjälpte utvecklingen av röd turism.Yinan Rural Commercial Bank är utrustad med 248 smarta kassaregister för köpmännen i byn Zhuquan, och den icke -kassakursen för hela scenen är 100%.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.