september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

China Tourism Groups huvudkontor är offentligt rekryterat, och arbetsplatsen är i Hong Kong och andra platser

1 min read
RekryteringsenhetGrupp huvudkontorRekryteringAnsökanRekryteringsprogram1. Denna rekrytering genomförs i enlighet med personlig registrering, kva

Rekryteringsenhet

Grupp huvudkontor

Rekrytering

Ansökan

Rekryteringsprogram

1. Denna rekrytering genomförs i enlighet med personlig registrering, kvalificeringsgranskning, utvärdering, skriftlig test, intervju, bakgrundsundersökning/inspektion, fysisk undersökning, rekrytering och andra förfaranden.Specifikt organiserat av rekryteringsenheten.

2. Klicka på bifogningslänken i slutet av artikeln för att se specifika jobbansvar och anställningskrav.

Registreringsmetod och krav

Var uppmärksam på den offentliga redogörelsen för ”China Tourism Group Recruitment”, klicka på ”Gå med i USA-socialt rekryteringsleverans” längst ner på sidan, välj inlägget och klicka på ”Skicka omedelbart”.(Det rekommenderas att använda WeChat PC -sidan för att skicka in CV -leverans. Innan leveransen måste den registreras i verifieringskoden för maskinen eller e -postmeddelandet)

Varje person är begränsad till ett inlägg. inte inkluderas i systemet.Kandidater bör söka sanning från fakta, tillhandahålla personlig information objektivt och omfattande och avbryta ansökan eller utnämningen för att tillhandahålla falsk information.

Tidsfrist för registrering: 12 maj 2024

Kontakt: Mr. CAI (Group Human Resources Sharing Center), [email protected].

Källa: Statligt ägda tillgångar xiaoxin

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.