september 19, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

2024 Colorful Guizhou Culture and Tourism Promotion Week startade i Paris

4 min read
People's Daily Online, Paris, 20 april (reporter He Qian) den 19 april, "Mountain Park -provinsen · Färgglada Guizhou Wind" -2024 Färgglada Gu
People’s Daily Online, Paris, 20 april (reporter He Qian) den 19 april, ”Mountain Park -provinsen · Färgglada Guizhou Wind” -2024 Färgglada Guizhou -kultur och turism Paris Promotion Week öppningsceremoni och Guizhou Culture Tourism Promotion Conference i Paris, Frankrike Hold.Lu Yongzheng, chefen för Guizhou provinsdelegation, medlem av ständiga kommittén för provinspartikommittén, och ministern för propagandavdelningen för provinspartiets kommitté, Chen Li, minister för den kinesiska ambassaden i Frankrike, Liu Hongge , Chef för Paris Chinese Culture Center och World Tourism Organization Secretary -General Francisco Francale gäster och människor från alla samhällsskikt deltog i dagen på dagen.
2024 Färgglad Guizhou -kultur och turismfrämjande vecka startade i Paris.Organisatörskonferens
Lu Yongzheng påpekade i tematfrämjandet att i år är 60 -årsjubileet för inrättandet av diplomatiska förbindelser mellan Kina och Frankrike. utvidgas kontinuerligt och privata utbyten är oftare.Han sa att den här gången Guizhous aktiviteter i Frankrike aktivt deltar i det kinesiska och franska kulturturismåret, vilket gör att franska vänner ytterligare kan lyssna på Guizhou, uppfatta Guizhou och främja utvidgningen av humanistiska utbyten mellan de två länderna.Guizhou är ”Mountain Park -provinsen”. Bridge Museum ”,” China Digital Valley ”,” China Eye ”och andra konstruktion underverk och bidrar till världens idéer och planer för harmonisk samexistens av människan och naturen.
Lu Yongzheng sa att även om Guizhou och Frankrike har separerats med tusentals mil, finns det många likheter.Båda platserna har de geografiska egenskaperna hos många grottor, och båda har välkänd vinodling.Frankrike är en viktig källa till turistturister och destinationer i Guizhou -provinsen.Genom att ta tillfället i Guizhou -delegationens besök i nästa steg kommer Guizhou och Frankrike att starta ett djupare, bredare område och högre samarbete inom områdena ekologi och bergsturism, turism på landsbygden, turismföretag och personalutbildning. , den totala utvecklingen av turistkällmarknaden, delar ömsesidigt fördelaktiga utvecklingsmöjligheter och hjälper Kina Frankrikes vänliga relationer är stabila och långt borta.
Lu Yongzheng, ledamot av den ständiga kommittén för Guizhou provinsiella partikommitté och minister för propagandavdelningen i provinspartiekommittén, befordrades av Lu Yongzheng.Organisatörskonferens
Vid öppningsceremonin höll Francisco Francale och Liu Hongge ett tal respektive för att välkomna och gratulera främjande aktiviteter för Guizhou La La La.Francale påpekade: ”Varje gång jag går till Guizhou kommer jag att ha en annan känsla. Jag hoppas att fler vänner kan ha möjlighet att komma in i Guizhou och förstå Kina.”
Den internationellt kända Cave Explorer och vice ordföranden för den franska Cave Alliance delade sin erfarenhet av den vetenskapliga forskningen och utvecklingen av grottäventyr i Guizhou -grottor i mer än 30 år.
Den franska tv -producenten Frank Deblank var associerad med Guizhou på grund av ”okända Zone -Guizhou -kapitlet” och återkallade känslan av första gången för att skjuta showen i Guizhou 2016. Fransmännen som passerade denna show erövrade av de enkla leenden i The Soon Lokala Miao -invånare.
Regissören för den nationella geografiska dokumentären ”Letade efter den vackraste destinationen: Secret Guizhou” -regissören Robbi Bridgeman kom till showen från Australien för att dela sin erfarenhet i Guizhou och berömde Guizhou för att ha otaliga upptäcktsresande, resenärer och fotografer. för att gå.
Den globala lanseringsceremonin för den nationella geografiska dokumentären ”Hitta den vackraste destinationen: Secret Guozhou”.Organisatörskonferens
Vid evenemanget åtnjöt kinesiska och utländska publik den nationella sången och dansföreställningen från Guizhou.Ljudet från Dai -folket i ljudet av naturliga ljud lät över hela arenan, Miao, Dai, Aquariums och andra etniska minoriteter sångare använde det unika sättet för sina egna nationer för att skicka ut en vänlig inbjudan till franska publik.Sångaren på platsen sjöng den franska konstsången ”Swallow” med tvåspråkiga tvåspråkiga, låt mode och nationen kollidera med varandra, låt världen se färgenheten i Guizhou och låt världen höra den kinesiska rösten.
Franska vänner deltog i aktiviteterna 2024 Colorful Guizhou Culture and Tourism Promotion Week.Organisatörskonferens
2024 Färgglad Guizhou -kultur och turismfrämjande vecka startade i Paris.Organisatörskonferens
Det rapporteras att kampanjveckan kommer att fortsätta till 26 april. Under perioden ”Hitta den vackraste destinationen: Guizhou” Global Publishing and Documentary Theme Photo Exhibition, Guizhou Tourism Line Product Exhibition A Series of Activity som The The the the the the the the the the the the the the Guizhou Tea Tasting Association gör det möjligt för fler franska människor att känna den olika charmen i Guizhou på nära avstånd, berätta världen till världen väl och fördjupa utbytet av den kinesiska och franska civilisationen.
Den nationella geografiska dokumentären ”Hitta den vackraste destinationen: Guizhou i Guizhou” lanseras globalt.Organisatörskonferens
Franska vänner deltog i aktiviteterna 2024 Colorful Guizhou Culture and Tourism Promotion Week.Organisatörskonferens
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.