september 19, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

"Pangling A: Science, Social and Protection" kinesisk översättning publicerades först för första gången

2 min read
China News Network, Guangzhou, 19 april (Cheng Jingweiyin) Enligt The News of the Guangdong Provincial Forestry Bureau, den kinesiska översättning
China News Network, Guangzhou, 19 april (Cheng Jingweiyin) Enligt The News of the Guangdong Provincial Forestry Bureau, den kinesiska översättningen av ”Pangling Armor: Science, Social and Protection” publicerades nyligen av Science Press. . För första gången träffade jag kinesiska läsare i form av kinesisk översättning.
Den kinesiska översättningen leddes av Tan Lin, en senioringenjör vid Guangdong Forestry Science Research Institute, och Tan Lin, biträdande direktör för Guangdong Wildlife Monitoring and Rescue Center.
”Pangling Armor: Science, Social and Protection” kinesisk översättning.Bild av Guangdong Forestry Bureau
Enligt rapporter är Pangolin ett slags magiskt däggdjur, med unika morfologiska egenskaper, levande vanor och evolutionär historia.Under de senaste två decennierna, på grund av faktorer som konstgjord inblandning, förlust av livsmiljöer och klimat, har emellertid antalet åtta typer av berg i världen minskat.När människor granskar förhållandet mellan människor och pangoliner, upptäcker de att de vet lite om sådana konstiga varelser.
För att stärka skyddet och forskningen av Pangolins, organiserade den tidigare World Nature Conservation Alliance (IUCN) Specifika kommittén Daniel Daniel. Book of ”Pangling: Science, Social and Protection”.
Det är underförstått att ”Pangling: Science, Social and Protection” är den första systematiska boken som täcker pangolinbiologi, beteendevetenskap och skydd.Boken är uppdelad i fyra volymer och 39 kapitel, som omfattande sorterar ut utvecklingen och klassificeringen av globala pangoliner, naturlig historisk och kulturell, hotande status och lokalt skydd, omlokalisering, brottsbekämpande övervakning, samhällsledare, offentlig utbildning och kultur och Andra skyddsåtgärder, som täcker skyddsvetenskap, politik och förordningar, veterinärhygien och kapitalhöjning innovation, har förenat visdomen hos forskare i världen i världen och har en milstolpe för att skydda den globala rustningen -piercing rustning.
Kinesisk pangolin.Bild av Guangdong Forestry Bureau
Kina är ett viktigt distributionsområde för asiatiska pangoliner.Under en lång tid har Kina bifogat stor betydelse till och ständigt främjat skyddet av pangoliner. .
Enligt Guangdong Provincial Forestry Bureau har Guangdong, som ett relativt koncentrerat område i den kinesiska -genom -pangolinpopulationen, visat sig ha flera pangolinavelpopulationer.Under de senaste åren har Guangdong fortsatt att öka pangolinskyddet genom vetenskaplig forskning, fältövervakning och räddning, stärka det lokala skyddet och omlokaliseringsskyddet, allvarlig sprickning av olagliga aktiviteter i vilda djur och öka den offentliga utbildningen. , Dongguan, Chaozhou, Huizhou, Meizhou, Zhaoqing, Yangjiang, Maoming och andra platser.
Nyligen har Guangdong också förnyat byggandet av det kinesiska Pangolin Smart Protection System för närvarande, 5 fältvetenskapliga forskningsstationer, 18 övervakningsenheter och ett parti av övervakningspunkter har använts, vilket i princip täcker huvudfördelningsområdet för huvudet för huvudsakliga området för huvudsakliga områdena provins.(över)
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.