september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Upprättandet av den enda atletiska kommittén för de tolfte nationella traditionella sportspel hölls

2 min read
På morgonen den 22 maj hölls de 12: e nationella traditionella sportspelen (nedan kallad spelen) i Sanya för en enda tävlingskommitté (nedan kallad i

På morgonen den 22 maj hölls de 12: e nationella traditionella sportspelen (nedan kallad spelen) i Sanya för en enda tävlingskommitté (nedan kallad idrottskommittén).Vid mötet inrättades 16 enskilda tävlingskommittéer, och förberedelserna för idrottsmötet gick in i implementeringsstadiet för konkurrensen.

  

Enligt de allmänna bestämmelserna, 18 tävlingar (med undantag för etnisk ryttare) i denna sportkonferenskonkurrens och prestationsinställningar, är varje artikel distribuerad på 18 arenor (arenor). Dragon Boat och Dugu som driver en tävlingskommitté inrättas).Det finns 12 funktionella grupper under den enda tävlingskommittén, som är indelade i tre delar: konkurrensorganisation, omfattande säkerhet och platsgaranti för att säkerställa en säker och ordnad utveckling av evenemangsaktiviteterna.

  

För närvarande har de 16 enskilda konkurrenskommitténs styrelseledamöter, biträdande direktörer, tävlingsassistenter och mer än 1 100 registrerade personal i princip samlats på plats för att slutföra avvecklingen.Verkställande kommittén kommer att organisera personalen i olika konkurrenskommittéer för att genomföra utbildning av allmän kunskap, professionell kunskap och olika övningar för att uppnå alla som är bekanta med tjänsterna och allas skickliga i arbetsflödet.Samtidigt planerar verkställande kommittén att organisera en enda tävlingskommitté för centraliserat kontor under de tre månaderna före matchen för att säkerställa att spelen kommer att lanseras fullt ut.

  

Den relevanta personen som ansvarar för verkställande kommittén uppgav att konkurrensorganisationen är tung och komplicerad. tre listor ”. Arbetsmönstret för personer som ansvarar” säkerställer tidig planering, arrangemang och tidig utplacering av olika uppgifter, så att driften av den enda tävlingskommittén kan spela maximal effektivitet, och idrottsmötet kommer att hållas som ett evenemang för nationell enhet och ett stort evenemang av massporter.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.