september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Utforska vetenskapens mysterium!Hengjing Village, Shajiabang Town, Changshu City, leder "DIY Power Aircraft DIY" Scientific Expert Experimental Lessons

2 min read
Den 18 maj genomförde en ny ERA Civilization Practice Station i Hengjing Village, Shajiabang Town, Changshu City, en
Den 18 maj genomförde en ny ERA Civilization Practice Station i Hengjing Village, Shajiabang Town, Changshu City, en vetenskaplig expertförsökskurs för att leda barnen i byn att lära sig om små flygplan, utforska vetenskapliga experiment och slutligen producera motivation tillsammans plan , PK -tävling.
På evenemangets dag kom barnen till träningsstationen med nyfikenhet och förväntningar.Volontärer har redan förberett olika flygmodeller och relaterade material och förbereder sig för att leda barnen att gå in på denna underbara vetenskapliga resa.
Först och främst introducerade frivilliga utvecklingshistoria och grundläggande principer för flygplan för barn.De berättade levande hur planet gradvis utvecklades från den första drömmen till den legendariska historien om modern transport, samtidigt som de förklarar de fysiska principerna för flygplan.Barnen var intressanta och blev fantastiska då och då.
Volontärer ledde sedan barn att genomföra en serie intressanta vetenskapliga experiment.De låter barnen driva de enkla papperskoppflygplanen av sig själva, observera flygbanan för papperskoppflygplanen under vindkraft och känna magin i aerodynamik.Barnen var glada över att driva, medan de diskuterade medan experiment, fulla av kärlek och nyfikenhet hos vetenskapen.
Slutligen gick jag in i den mest förväntade delen av barnen -DIY -aktiviteten på kraftflygplanet.I processen att göra barnen utövade de båda sina händer -på förmåga och kultiverade innovativt tänkande.Efter några ansträngningar föddes äntligen ett vackert kraftflygplan.
Evenemangets höjdpunkt är PK -tävlingen på kraftflygplanet.Barnen tog kraftflygplan som gjordes av sig själva och lanserade ett hårt spel på den utsedda arenan.Flygplanet flög och svävade i luften.I slutändan hade Shen Sichens plan den längsta vistelsen i luften och vann den bästa.
Detta vetenskapliga expertexperiment tillät inte bara barn att förstå flygplanets små kunskaper och relaterade forskare, utan tillät dem också att uppleva vetenskapens roliga genom form av händer -på produktion och konkurrens.Jag tror att denna händelse kommer att sända vetenskapens frön i barnens hjärtan och inspirera dem att fortsätta utforska vetenskapens mysterium i framtiden.
Yangtze Evening News/Zi Niu Journalist Zhang Tianyi
Skola -faye wong
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.