september 20, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Hangzhou Sports Caixu Dance Movement Development

2 min read
"Dansdansen har en enorm befolkningsstiftelse." är danslag i fitness.Nyligen hölls lanseringsceremonin för den tredje Community Dan

”Dansdansen har en enorm befolkningsstiftelse.” är danslag i fitness.

Nyligen hölls lanseringsceremonin för den tredje Community Dance PK -tävlingen i Hangzhous tredje Community Dance PK -tävling i den fjärde Hangzhou Citizen Day -serien på Yuhang Wanda Plaza.Detta evenemang är också sedan 2022 China Sports Lottery hjälpte Hangzhous första community -danstävling, och Sports Lottery gick samman med Hangzhou Community Dance PK -tävlingen för att hjälpa den nationella fitnessen.

Under de senaste åren, med den omfattande utvecklingen av dansutbildning och marknadsföring, och ständigt stärkande professionell talangutbildning, har Hangzhou -dansdansverksamhet gått in i ett nytt utvecklingsmönster och deltog i stadens små och medelstora universitet, företag och samhällen i staden .

Som en tävling i samhället och gatorna kommer Hangzhou Community Dance PK -tävlingen i China Sports Lottery kontinuerligt att stimulera massornas entusiasm att delta i idrott, skapa en stark fitnessatmosfär och visa människors goda andliga stil i det nya folket ERA, själv -förtroende, själv -förtroende och för att skapa ”National Movement Model City” ger en mer dynamisk transportör för att främja byggandet av en frisk hangzhou.

Vid denna ceremoni släpptes organisationskommittén för det kinesiska sportlotteriet Hangzhou Community Dance PK Contest för första gången.Genom att följa utgångspunkten för att främja den kraftfulla utvecklingen av hela människors fitnessindustri består logotypdesignen av 5 olika färger. Nationell fitnessutveckling.

Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.