september 19, 2024

Tourism News

Tourism News : Din guide till att resa världen runt och inspirera dig.

Guangming Food Group blir 2024 F1 China Station -anhängare för att skapa racingmatkarnival

3 min read
Den 19 april 2024 öppnade Formel 1 Lenovo China Grand Prix officiellt i Shanghai International Circuit."F1 China Grand Prix 20 -årsjubileum" "F1
Den 19 april 2024 öppnade Formel 1 Lenovo China Grand Prix officiellt i Shanghai International Circuit.”F1 China Grand Prix 20 -årsjubileum” ”F1 återvände till Shanghai efter fyra år” och ”den kinesiska föraren Zhou Guanyus första hemkamp” och många heta ämnen har väckt mycket uppmärksamhet från detta evenemang.
Den första Lattice Flag Music Carnival som innehas av tävlingsanläggningarna startade också samma dag för att skapa en ny scen med uppslukande upplevelse, så att publiken fullt ut kommer att njuta av passionen och charmen i den perfekta sammansmältningen av ”racingkultur” och ”trend musik”.
Som en anhängare av detta evenemang skapade Guangming Food Group noggrant en kreativ matpark som integrerar ”äta, dricka, spela, spela och musik” för ”Bright Food Carnival”. Unika visningar och matupplevelser.
Racingmat är i ”Lätt och bra stad”
I nästan 900 kvadratmeter av Shanghai International Circuit skapade Guangming Food Group 17 matbås.
I ”Guangming Gourmet Carnival” är det huvudsakliga färgen på ”Shanghai” -märket av svarta och guldfärgade märken för att titta på de svarta och vita schackbrädan på F1 -bilen. spel.Vid andra bås, ”Yutai” Longjing Milk Green, Yutang Milk Sugar -Flavored Ice Latte Latte, Bone Wood Flower Flavor Air Bubble Ice American Style och andra Spring Special Drinks.
Samtidigt, för att ge mer bekväm och mångfaldig mat till publiken, kommer många lätta flödande matbilar också att komma in i gitterflaggmusikens karneval ”musikområde”. Roll ”verkade också hand i hand.
Modellen ”Store in the Store” av ”Store in the Store” -modellen och ”icke -Sensing Payment” -tekniken för ”butiken i butiken” i ”Smart Convenience” -konsumtionszonen introducerade också ”smart bekvämlighet” -förbrukningen ” Zone för att ge en shoppingupplevelse av ”ingen stör, det vill säga att ta bort”. för fans och vänner.
Märke ip scen pop -up och interagera med publiken
Den kreativa matparken som skapats av Guangming är inte bara läcker utan också lätt att besöka.Det finns många märken av interaktiva stanspunkter på evenemangsplatsen.
I musikkarnevalsområdet placeras en stor vit kaninbildskonstenhet med en höjd av 6 meter hög och införlivad i det trendiga elektronikelementet i ett iögonfallande läge, som definitivt kommer att bli en populär stanspunkt.
I det ljusa matpopet som ligger i Water View Plaza kommer en överraskningsträdgård att vänta på att öppna: Zhengguang och vagnen kommer att föra publiken på scenen för att återuppleva ”gamla Shanghai” -stilen; Kaniner, Zhengguang och läsk och andra dockor kommer att kryssa hand i hand.
Det finns också en delikat blommakonstpunch på platsen. .
Ny drivkraft för sportkonsumtion
Under evenemanget insåg Guangming Food Group också den omfattande kopplingen av dess sub -mam på fältet och utanför fältet för första gången.Hero × Guangming Yiyi (Anfu Road Store), Jie Meisong (Nanjing West Road), Guangming Yiyi (Tibet North Road), Belt Coffee (Guangming Xizangyuan Store) kommer att lansera samma F1 China Station Food -paketet kommer också att hålla ett tema live -sändning i butiken under loppet för att bevittna mästerskapets födelse med många publik.
Den relevanta personen som ansvarar för Guangming Food Group sa att Formel 1 -evenemanget, som den bästa internationella evenemanget, kommer att spela en viktig roll för att anställa den nya drivkraften för Shencheng Sports -konsumtion och främja kvaliteten och utvidgningen av konsumentmarknaden.
Under evenemanget kommer Guangming Food Group att fokusera på att visa de globala industriella resurserna och de högkvalitativa livsmedelsresurserna i gruppen, i de fyra temaområdena i de fyra huvudsakliga temaområdena i ”Xili Music Zone”, ”Mat- och cateringområde” , ”Varumärkesutställningsområdet” och ”Interactive Experience Area” förverkligar den tvåvägs empowerment av ”Music+Food”, gör att publiken kan uppleva den många njutningen av visuellt och hörsel och smak och känna charmen i internationella racingsporter tillsammans.
Samtidigt kommer Guangming Food Group att fortsätta att gräva djupare in i den nya potentialen för serviceförbrukning. ”Motorn” i Shencheng Event Economy, förmedlar Guangming Guangming -styrka.
Rapport/feedback
Copyright 2019-2024 9trip.net All rights Reserved | Newsphere by AF themes.